28 / 04 / 2024

Bulut İnşaat, 90 Dakika programına sponsor oldu!

Bulut İnşaat, 90 Dakika programına sponsor oldu!

Bulut İnşaat, NTV ekranlarında yayınlanan 90 Dakika isimli spor programına sponsor oldu. Firma, Fuat Akdağ, Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluçun sunduğu, en çok izlenen spor programlarından olan 90 Dakika isimli spor programı ile anlaştı



 

Evviva konsept projeleri ve birçok kişiyi ev sahibi yapan ilgi çekici konut kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiren Bulut İnşaat, Çocuklar Duymasın dizisiyle başladığı sponsorluk çalışmalarına devam ediyor.


Anasponsorluk portföyüne bir yenisini daha ekleyen firma; Fuat Akdağ, Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluçun sunduğu TV ekranlarının en çok izlenen spor programlarından, ahaber ekranlarından yayınlanan 90 Dakika isimli spor programı ile anlaştı.

Sponsorluk çalışmalarını hedef kitlesine uygun olacak şekilde titizlikle yürüttüklerini belirten Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, sezon bitimine kadar programın sponsorluğunu üstleneceklerini bildirdi.

İstanbul Esenyurtta Evviva Konsept yaşam alanlarını Eylül ayında sahipleriyle buluşturan firma, yeni yıla özel 5. Evviva projesi Evviva İnci ve sürpriz yatırımlarıyla projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.


 


Geri Dön