27 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?



Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen projede satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor.


Sosyal donatı alanları arasında  Bulvar İstanbul  Cadde projesinde büyük mağazacılık, market, eczane, restaurant, kuaför, GSM operatörü, cafe ve giyim gibi seçenekler bulunacak.


Ulaşım bilgisine göre metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden meydana geliyor.


Konut büyüklüklerinin 78 metrekareden başlayıp 489 metrekareye kadar yükseldiği İstanbul Bulvar projesinin ön talebi www.bulvaristanbul.com.tr web sitesinden toplanıyor.  


Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Ticari ünite fiyatlarının 850 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 24 tane mağaza, 1 tane cafe ve kreşin açık artırma usulüyle 29 Kasım Pazar günü satışa çıkarılacak.


Adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Telefon: 444 66 10 

www.bulvaristanbul.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön