28 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul’da yüzde 80’e varan prim öngörülüyor!

Bulvar İstanbul’da yüzde 80’e varan prim öngörülüyor!

Başakşehir ’ de inşa edilen Bulvar İstanbul, bölgedeki mevcut projelere göre metrekare fiyatını düşük tutuyor. Böylece Bulvar İstanbul’da yüzde 80 ’ e varan prim öngörülüyor...



Başakşehir’de inşa edilen Bulvar İstanbul, bölgedeki mevcut projelere göre metrekare fiyatını düşük tutuyor. Böylece Bulvar İstanbul’da yüzde 80’e varan prim öngörülüyor.


Başakşehir Ayazma bölgesinde yükselen Bulvar İstanbul, bölgede fiyat avantajıyla ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Özülke - Özkar Ortak Girişimi’nin gerçekleştirdiği 1.555 konutluk Bulvar İstanbul, 2 bin 500 - 2 bin 600 lira seviyesindeki metrekare fiyatlarıyla hem satış rekoru kırıyor hem de alıcısına önemli bir kazanç vaad ediyor. 


Özülke Yönetim Kurulu Üyesi ve Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, “Bölgede mevcut projelerde ortalama metrekare fiyatı 3 bin TL’nin üzerinde. Ayrıca son günlerde bölgedeki arsalar için düzenlenen ihalelerde ulaşılan rakamlara göre, yeni satışa çıkacak projelerin 3 bin liranın üzerinde satılması gerekiyor. Bu da, Bulvar İstanbul’dan daire alanların kârlılığını çok daha yukarı taşıyacağını gösteriyor” diye konuştu.


Satış adedi 650’yi geçti


Bulvar İstanbul, Emlak Konut GYO’nun projeleri arasında Aralık ayında 182 bağımsız bölüm satışı ve 70.1 milyon liralık hasılatla, en çok hasılat elde eden proje olmuştu. Ocak ayında da bu satış başarısını sürdürdüklerini söyleyen Aydoğan, şöyle konuştu: “Satışlarımız 650 adedi geçti. 100 adede yakın da kredi onayı bekleyen yani alım aşamasında dairemiz var. Satışlarımıza neredeyse lansman fiyatlarıyla devam ediyoruz. Şubat’ta bir miktar fiyat artışı düşünüyoruz ancak ödeme planlarını rahatlatacağız. Bulvar İstanbul bizim referans projemiz olacak. Buradaki dairelerin yüzde 70-80 prim yapmasını bekliyoruz.”


Yabancılara satış arttı


Bilal Aydoğan, son dönemde yabancılara satışların da hız kazandığını ifade ederek, “Yabancıya satış oranımız yüzde 8-10’a çıktı. Her geçen gün de yabancılara satış oranımız artıyor. Ortadoğu ülkelerinden çok talep oluyor. Türkiye’yi kendi ülkelerine göre daha güvenli gördüklerini söylüyorlar ve yatırımlarını artırıyorlar” dedi.



Vatan Gazetesi 



Geri Dön