28 / 04 / 2024

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: Bulvar Loft

Sanatı desteklemeye devam eden Akfen İnşaat,Bulvar Loft projesi ile Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu...



Akfen İnşaat, Ankara’da hayata geçirdiği Bulvar Loft projesi ile sanata da desteğini sürdürüyor. Bulvar Loft, 19 – 29 Nisan tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 29’ncusu gerçekleştirilecek  Ankara  Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu.

4 filmin farklı günlerde birden fazla kez gösterileceği ‘anısına’ Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda gösterilecek. 

‘Anısına’ seçkisinde George A. Romero anısına Yaşayan Ölülerin Gecesi, Münir Özkul anısına A Ay, Jeanne Moreau anısına Unutulmayan Sevgili ve Ingmar Bergman anısına Yedinci Mühür filmleri izleyicilerle buluşacak.

Bulvar Loft, Ankara Film Festivali’nde anısına film seçkisinin sponsoru oldu!

“ANKARA’NIN KÜLTÜR VE SANAT YAŞAMINDA ÖNCÜ”

Ankara Uluslararası Film Festivali’nin uzun yıllardır başkentin kültür ve sanat yaşamında önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, Festivali bu yıl dördüncü kez desteklemekten dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Barçak, Akfen olarak izleyicilerin yaşamını zenginleştiren, yaratıcı, sanatsal içerikleri bulunan farklı sanat projelerine destek verdiklerinin altını çizerek  “Sanatseverlerin olumlu geri dönüşleri ile bu katkımızı gelecekte de çeşitli projelerle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 


projeye sor



Geri Dön