Genel

Bungalov ev için imar gerekir mi? Bungalov evlerin bakımı maliyetli mi?

Bungalov evlerde tatil, sessiz doğa ile iç içe olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olmaktadır. Ya da bu böyle bir ev yaptırmak isteyen kişiler bazı sorularına yanıt aramaktadır. İşte bungalov evlere dair araştırılan detaylar!Ahşap sağlıklı olduğu kadar aynı zamanda dayanıklı ve doğal bir malzemedir

İster betonarme evler olsun ister prefabrik isterse de ahşap evler belli bir bakıma muhtaçtır. Ahşap sağlıklı olduğu kadar aynı zamanda dayanıklı ve doğal bir malzemedir. Düzenli bakıma uğrarsa da uzun ömürlü olabiliyor.

Peki Ahşap(Bungalov) evlerin bakımı maliyetli mi değil mi? İşte ayrıntılar…

BUNGALOV EVLERİN BAKIMI MALİYETLİ Mİ?

Bungalov evlerin profesyonel yardım alarak düzenli kontrolden geçmesi ve düzenli bakım görmeleri son derece önemlidir.

Ahşap üzerinde meydana gelen küf ve toz katmanları sağlık bakımından sorun yaratabilir. Bunun için yıllık bakım ile beraber mantar, böcek ve bu tür oluşumlara mahal vermemek gerekir. Buna ek olarak da özel boyalar ve malzemeler ile de ahşap evler, koruma altına alınabilir.

 

BUNGALOV EV İÇİN İMAR GEREKİR Mİ? İMAR OLMAYAN YERE BUNGALOV YAPILIR MI?

Bungalov tarzı evlerde yaşamak için bu yapıları uygun arsanız bulunuyor ise kendinizde yapabilir ya da yaptırabilirsiniz. Bunun için arsanın bir bölümünün imara açık olması gerekmektedir. Yetkili yerlerden gerekli izinleri aldığınız zaman arazinin yüzde 5’lik kısmına bungalov inşasını kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Doğal yaşam koşullarından benzersiz bir deneyimi yaşamak isteyen kişiler için her zaman faydalanabilecekleri bir bungalov evleri elde etmek için isteyenler kendileri de bungalov evleri uygun koşullardaki arazilere yaptırabilirler. Bu şekilde yaz kış her istediğiniz zaman ise kafanızı dinleyebileceğiniz kısa bir sürede olsa kaçamak yapabileceğiniz bir yere sahip olabilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Haziran 2023 tarihinde saat 00:45'te yazılmıştır. An itibarı ile dolar kuru 23,6700 Türk Lirası, euro 25,4400 Türk Lirası, altının gramı ise 1.491.40 Türk Lirası değerindedir.

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik konut fiyatları ne kadar? 4+1 dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar?

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?