Kent Haberleri

Bünyan yatırımlarla dönüşüyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 6360 sayılı yasayla 44 mahalleye ulaşan Bünyan'da yıllardır süregelen sorunların bir bir aşılarak vatandaşların hizmetle buluşturulduğunıı ifade etti.

Bünyan Belediyesi tarafından yıllardır ilçede kronikleşen sorunlara bir bir neşter vurulmaya devam ediliyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 6360 sayılı yasayla 44 mahalleye ulaşan Bünyan'da yıllardır süregelen sorunların bir bir aşılarak vatandaşların hizmetle buluşturulduğunıı ifade etti. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile her geçen gün bir önceki günden daha fazla ne yapabiliriz kaygısıyla hizmet etmeye devam ettiklerinin altını çizen Başkan Şinasi Gülcüoğlu; Bünyanlı vatandaşlarla el ele geleceğin vizyon kentini inşa etmek için çalıştıklarını söyledi. 


Başkan Gülcüoğlu, yapılan hizmetlere ilişkin şunları kaydetti; "İlçemizin 150 yıllık belediyecilik geçmişine rağmen maalesef farklı nedenlerden dolayı birçok hizmetin getirilmesinde geç kalınmış. Bugün Bünyan Belediyesi olarak bir yandan ilçemizin alt yapı eksikleriyle mücadele ediyor, diğer yandan üstyapıda yeni yollar, sosyal tesisler, parklar ve spor tesislerini ilçemize kazandırıyoruz. Doğalgaz alt yapı çalışmaları başladı ve iki mahallemizde ana hatlar ve ev bağlantıları yapıldı. Bir aksilik yaşanmadığı takdirde gelecek yıl Bünyan'da doğalgaz kullanımına başlanmasını hedefliyoruz. Yeni TOKİ konutları için resmi başvurular başladı ve 11 Aralık tarihine kadar devam edecek." 


Vizyon Kent Haber