29 / 04 / 2024

Bura Residence fiyat listesi! 175 bin TL'ye 2+1!

Bura Residence fiyat listesi! 175 bin TL'ye 2+1!

Yirikler İnşaat projesi olan Bura Residence'ın yapımına 2012 Şubat'ta başlanacak. İnşaatına başlandıktan 24 ay sonra teslim edilecek olan projede 366 konut yer alıyor



9 bin metrekare arsa üzerinde 35 bin metrekare kapalı alana sahip Bura Residence, 30 ve 17 katlı 2 ayrı bloktan ve toplam 366 daireden oluşuyor. Projede satışlarına başlanan A blok 30 katlı 314 daireden, B blok ise 17 katlı olarak 52 daireden oluşuyor. 62 metre kare ile 123 metre kare arasında değişen büyüklüklerde ve 5 farklı tip daireden oluşan Bura Residence, lobi, resepsiyon ve 24 saat güvenlik gibi günlük hayatınızı kolaylaştıran diğer hizmetleriyle de dikkat çekiyor. 

Güvenliği ön planda tutan projemizde birinci sınıf yangın söndürme sistemlerinden biri olan sprinklerin kullanılmasının yanı sıra, her katta duman dedektörleri ve yangın dolapları da bulunuyor.

Bura Residence, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu,  açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ile huzurlu ve eğlenceli bir yaşamın kapısını aralıyor. 325 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesiste yer alan fitness salonu, Türk hamamı ve sauna ise, proje sakinlerine sağlıklı ve ayrıcalıklı bir yaşam konforu sunuyor.

30 yıllık tecrübemiz ve güvenilirliğimizle hayat geçirdiğimiz Bura Residence projemiz, ilginç mimarisi, lokasyonu (metrobüs, otobüs ve diğer ulaşım ağlarına yakın konumu), sunduğumuz residence hizmeti, doğru fiyat politikamız ve uygun ödeme koşulları ile dikkat çekiyor. Bura Residenceda ayrıca, tünel kalıp betonarme modeline göre inşası gerçekleştirilen Bura Residenceın temellerinde kullanılan fore kazık sistemi ise statik güvenliğin üst düzeyde artırılmasını sağlıyor.

Yirikler İnşaat projesi olan Bura Residence'ın yapımına 2012 Şubat'ta başlanacak. İnşaatına başlandıktan 24 ay sonra teslim edilecek olan projede 366 konut yer alıyor. Bura Rezidans'ta 1+1 dairelerin satış fiyatı 105 bin TL ile 115 bin TL arasında, 2+1 dairelerin satış fiyatı ise 175 bin TL ile 205 bin TL arasında değişiyor.

Projede yılbaşı için özel bir kampanya düzenlendi. Bu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat yerine sadece 4 bin TL ödeyerek daire sahibi olunabilir. Yine şu an da yılbaşına özel başka bir kampanya mevcut. 1 Ocaka kadar nakitte yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Mimari tasarımı Cevat Çalıkoğlu tarafından yapılan Bura Residence, Esenyurtun merkezinde yer alan projemiz metrobüs, otobüs ve diğer ulaşım ağlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Esenyurt Devlet Hastanesine 200 metre, Türkiyenin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak olan Marmara Parka ise 1 kilometre uzaklıkta konumlanıyor.

0212 699 42 42
www.buraresidence.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön