28 / 04 / 2024

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...



Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü Burak Ali Göçer hakkında merak edilen tüm ayrıntılar. Burak Ali Göçer, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümü lisansını tamamlamış. Daha sonra San Diego Üniversitesi Finans bölümü yüksek lisans alanından mezun olmuştur. Sayın Göçer, iş hayatına 1995 yılında Interbank’ta başlamıştır ve ardından Bayındırbank’ta görev yapmıştır.

Burak Ali Göçer, 1999 senesinde Garanti Bankası'nda Dijital Bankacılık Birimi’nde Yönetmen olarak çalışmaya başlamış olup, 2002 senesinde Şubesiz Bankacılık Birim Müdürü olarak atanmıştır. Daha sonra, 2004-2007 yılları arasında profesyonel kariyerine kısa bir ara vererek çeşitli online hizmet servisleri kurdu.

Garanti Bankası'nın mortgage kredileri konusunda faaliyet gösteren iştiraki Garanti Mortgage’ın kurulmasıyla 2007 senesinin Ekim ayında şirkete Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görece atanmıştır. Burak Ali Göçe, 2010 senesinde Garanti Bankası'na Bireysel Bankacılıktan sorumlu Direktör olarak atanan Göçer, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren Garanti BBVA Emeklilik Genel Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

GARANTİ BBVA EMEKLİLİK HAKKINDA

1992 yılında kurulan şirketimiz, 2002 yılında emeklilik şirketine dönüşme iznini alarak, hayat sigortacılığı faaliyetlerine bireysel emeklilik faaliyetlerini de ekledi. Ana hissedarımız Garanti BBVA ile yarattığımız sinerjik iş birliğinin de gücüyle çok kısa sürede sektörün öncü şirketi olduk. Avrupa'nın en güçlü sigorta şirketlerinden Achmea ile 2007 yılında yaptığımız ortaklık anlaşmasıyla birlikte Avrupa'daki ürün çeşitliliğini ülkemizde de sunmaya başladık. Banka sigortacılığını en etkin kullanan şirket olarak; 12 bölge müdürlüğümüz ve 1000'e yakın Garanti BBVA şubesinde, müşterilerimize en hızlı ve yaygın şekilde hizmet veriyoruz.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Korkmaz Enes Ergun kimdir? Korkmaz Enes Ergun ne iş yapar? Korkmaz Enes Ergun'un kariyeri nedir?

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?


Geri Dön