Kim Kimdir?

Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas kimdir? Burak Elmas’ın mesleği nedir? Burak Elmas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!Ş

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Burak Elmas kimdir? Burak Elmas’ın önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burak Elmas biyografik bilgisi...

BURAK ELMAS KİMDİR?

Burak Elmas, 19 Mart 1974 yılında Şişli, İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Giresunlu’dur.

BURAK ELMAS İŞ HAYATI!

Burak Elmas, 1997 yılında Galatasaray PAF takımı sorumlusu oldu. Daha sonra da Faruk Süren ve Özhan Canaydın yönetimlerinde bulundu.

Mustafa Cengiz'in ilk döneminde ise Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 2 Mart 2021'de Galatasaray başkanlığına aday olduğunu duyurdu. İlerleyen zamanlarda ise yani 19 Haziran 2021 tarihinde yapılan seçimde 1541 oy alarak 38. Galatasaray Başkanı oldu.

22 Haziran 2021 tarihinde görevi Mustafa Cengiz'den aldı. Burak Elmas, 26 Mart 2022 tarihinde yapılan olağan mali genel kurulda ve yönetiminin faaliyetleri mali yönden aklanıp, idari yönden aklanamadı.

İş insanı Elmas, Nisan tarihinde yapılarak olağanüstü seçim kararı aldı. Ama İstanbul 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, ihtiyati tedbir kararı alıp, seçimi iptal etti. İtirazı değerlendirmeye alan mahkeme, itirazı kısmen kabul edip seçim ile ilgili ihtiyati tedbir kararını kaldırdı. İstinafa yapılan başvuru neticesinde İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4. Hukuk Dairesi, yeniden ihtiyati tedbir kararı vererek seçimi iptal edildi.

BURAK ELMAS EVLİ Mİ?

İş insanı Burak Elması, Yelda Süren ile evlidir.

Onur Topaç Kimdir?

Mustafa Sezen Kimdir?