27 / 04 / 2024

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....



Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti sadece oyunculuk kariyeriyle değil, özel hayatlarıyla da adından söz ettiriyor. Her detayıyla takip edilen ikili bu kez Beykoz'daki 4 katlı, havuzlu, lüks villalarıyla gündeme geldi. Ünlü çiftin evi adeta saray yavrusu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen in saray yavrusu evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

A Haber'de yer alan habere göre; Görkemli bir düğünle dünyaevine giren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 2019 yılında Karan'ı, 2023 yılında ise Kerem'i kucağına aldı. Aile hayatlarıyla sanat dünyasının örnek gösterilen çiftlerinden olan ikili, bu kez Beykoz'daki 4 katlı, bahçeli ve havuzlu evleriyle gündeme oturdu.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen in saray yavrusu evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

GÖRENLER HAYRAN KALDI

Fahriye Evcen sosyal medya hesabından evinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oldu. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel oyuncu, o paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ünlü oyuncu, evinin bahçesinde keyif yaptığı anları, Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.Paylaşım kısa sürede gündem olurken ünlü çiftin aşk yuvası hayran bırakmıştı. Çiftin lüks evi yeniden gündeme getirildi.

İşte Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in lüks villası;

BODRUM'A VİLLA YAPTIRDI!

Geçtiğimiz yaz Bodrum'dan arsa alan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti,  geçtiğimiz aylarda arsada lüks bir villa yaptırdı. Maliyeti 20 milyon TL bulan evin dekorasyonu için kolları sıvayan çiftin dekorasyon için harcadıkları para ise  dudak ısırttı. Evcen'in de dekorasyon zevki ortaya çıktı.

İkinci çocuğunu dünyaya getiren  Fahriye Evcen, geçtiğimiz aylarda soluğu yeni evinde aldı. Eşi Burak Özçivit'le beraber Bodrum'daki evine giden Evcen, dekorasyon için iç mimar tuttu. Önümüzdeki yaz iki çocuklu olacağı için evin dekorasyonunu ona göre ayarlayan Evcen, iddialara göre 30 milyon TL gözden çıkardı.

Evin iç yapısını beyaz renginden yana kullanan Fahri Evcen, mobilyaları daha büyük ve geniş seçtiği ortaya çıktı. Öte yandan biblo ve süslerden ziyade evde tablolar tercih etti. 

Hasan Can Kaya Levent’ten 150 milyon liraya lüks villa satın aldı!

Hande Erçel'in Beykoz Konakları'ndaki lüks villası görenleri hayran bıraktı!

Geri Dön