28 / 04 / 2024

Buray: Gayrimenkul yatırımlar içinde en mantıklısı!

Buray: Gayrimenkul yatırımlar içinde en mantıklısı!

Özel hayatı ile ilgili konuşan şarkıcı Buray, kazandığını gayrimenkule yatırdığını, en mantıklı yatırımın gayrimenkul almak olduğunu söyledi.



Son albümü “Kehanet” ile müzik dünyasını bir kez daha hareketlendiren ve listelerde üst sıralara tırmanan Buray, özel hayatı ile ilgili konuştu. Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Bayrak'ın haberine göre, Buray kazancını gayrimenkule yatırdığını söyledi.

Üçüncü albümünüz “Kehanet” size iyi geldi.
- Hem de çok iyi geldi. Uğur getirdi.

Nasıl bir çalışma oldu?
- İlk iki albümden farklı olarak, bu çalışmada biraz daha olgunlaşmış, biraz daha hırçın, güçlü ve isyankar bir Buray var.

Satışlarda da, dijital platformlarda da üst sıralardasınız. Son yıllarda artık albüm yapmak ticari anlamda ciddi riskken, bu başarıyı yakalayabilmenizin sırrı ne?
- Bizimkisi çok üretken bir takım. Gözde Ançel ile çalışıyoruz. Yol arkadaşım. Sadece bana değil başka bir sürü müzisyene yetecek stoğumuz var, yani üretim korkumuz yok. 40 tane şarkı yaptığımız oluyor, bunlar arasından benim ruhuma yakışmayanları eliyoruz. Kendi aranjelerimi de takım arkadaşlarımla yaptığım için ne finansal bir sıkıntımız ne ticari bir korkumuz var. Şirketimizden de güzel destek geliyor. Bu sayede 3 ayda bir dinleyicimize şarkı sunabilecek sistem kurulmuş oldu.

Para ne ifade ediyor sizin için?
- Para; sevdiklerimi mutlu etmeye ve yarına güvenle adım atmama yetecek kadar olsun yeter. Hiçbir zaman müziği ve sanatı onun için yapmamaya ant içtim. Hiçbir ticari amaç gütmeden bu işe girdim. Yeterince geldiğinde insanı mutlu eden, kullanmayı bilmeyince mutsuz da eden bir şey para. 

Kazancınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Dediğim gibi ben işin para kısmında değilim. Bazen bir konserin, satılan bir bestenin fiyatını bile bilmiyorum. Onunla menajerim uğraşıyor. Yine de bana sorarsanız gayrimenkul yatırımlar içinde en mantıklısı...


Geri Dön