Kim Kimdir?

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...  Koç Holding’den (KCHOL) yapılan açıklama ile 22 Mart Çarşamba günü düzenlenecek Genel Kurul Toplantısı itibarıyla yapılacak atamalar açıklandı

Burçin Girit, yerli ve yabancı şirketlerde uzun yıllar başarılar elde ettikten sonra Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü olarak ilan edildi. 

Koç Holding’den (KCHOL) yapılan açıklama ile 22 Mart Çarşamba günü düzenlenecek Genel Kurul Toplantısı itibarıyla yapılacak atamalar açıklandı.

Burçin Girit'in, yerli ve yabancı şirketlerde uzun yıllar başarılar elde ettikten sonra Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörlüğü görevine atandığı açıklandı. 

Burçin Girit, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden 1993 yılında mezun oldu ve 1995 yılında Emerson College'dan İşletme ve İletişim Yüksek Lisans derecesi aldı. Peki, Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit'in biyografisi...

Burçin Girit, kariyerine 1995 yılında Halkla İlişkiler Departman Yöneticisi olarak Kanal D'de başladı. 1996-1998 yılları arasında Pfizer'de Pazarlama Operasyonları Uzmanı olarak çalıştı.

1998-2007 yılları arasında Intel'de sırasıyla Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgeleri Halkla İlişkiler Müdürü, Accenture'da Pazarlama ve İletişim Direktörü, Bank Europa'da Bireysel Kredi Ürünleri Pazarlama Müdürü ve Avea'da CEO Teknik Asistanı olarak görev yaptı. BSH Ev Aletleri'ne 2010 senesinde Kurumsal İletişim Direktörü olarak katılan Girit, 2020 yılından bu yana gelişen pazar bölgelerinden (Türkiye, Orta Doğu ve Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu, Hindistan, Güneydoğu Asya ülkeleri) sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü ve Sürdürülebilirlik Lideri olarak görev yapmaktadır. Burçin Girit, aynı zamanda evli ve 2 çocuk annesi.

Gram altın fiyatlarında fırtına koptu, yeni rekor geldi! 6 kurum peş peşe yeni tahminlerini açıkladı!
Dolar dağları deldi, şimdi çölleri aşacak! Geri sayım başladı! Ünlü analist peş peşe açıkladı! Hemen bakın!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! SED yardım ödemeleri yapıldı mı? Mart 2023 SED yattı mı?