02 / 05 / 2024

Burdur Ticaret Odası'nın binası onarılıyor!

Burdur Ticaret Odası'nın binası onarılıyor!

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasının dış cephe ve iç bölümlerinde tadilata girildi.BUTSO hizmet binasını kaplayan mavi alüminyum çerçeveler sökülerek, aynalı cam kaplama yapılıyor.



Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) hizmet binasının dış cephe ve iç bölümlerinde tadilata girildi.


BUTSO hizmet binasını kaplayan mavi alüminyum çerçeveler sökülerek, aynalı cam kaplama yapılıyor. Dış cephede mantolama yapılacak olan BUTSO binasının iç bölümlerinde de büyük değişiklik yapılıyor. Binanın üçüncü katında yer alan restoran iptal edilerek yönetim katı yapılırken, halen kullanılan ikinci kat ise; sicil ve belge büro katı olacak. Asansörü de yenilenecek olan BUTSO iç-dış tadilat işlemlerinin, yılsonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Tadilat ve yeni hizmet katı düzenlenmesine ilişkin çalışmaları değerlendiren BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “Şimdiye kadar bir katta hizmet veren odamız, özellikle akredite olduktan sonra, üyelerimize ve Burdurumuza yönelik artan hizmetlerimiz için yeterli gelmemektedir. Bu nedenle ve daha geniş hizmet alanı oluşturmak için çalışıyoruz. Bu arada, üyelerimize hizmet aksatılmadan devam edecek” dedi.


Milliyet


Geri Dön