29 / 04 / 2024

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Firma: Alpiş İnşaat

Proje: Alpiş Laden House

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...



Bursa Alpiş Laden House projesi, Bursa'nın Nilüfer ilçesinde  Alpiş İnşaat  imzasıyla yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor.

Nilüfer’in en yeşil noktası Kızılcıklı Mahallesi’nde 264 konut ve 28 adet cadde mağazasından oluşan Alpiş Laden House Alpiş İnşaat tarafından hayata geçiyor. 12  bin 428 metrekare alan üzerine kurulan Alpiş Laden House, 4 bin metrekare peyzaj alanı, 4 bin 588 metrekare ticari alanıyla tüm ihtiyaçlarınızı tek bir çatı altında topluyor.

Bursa Alpiş Laden House projesinde 2+1, 3,5+1, 4,5+1 5,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Şehir hayatından ayrılmadan doğanın içinde nefes alabileceğiniz bir lokasyonda yer alan Alpiş Laden House, ses getirecek tasarımı ve sosyal olanaklarıyla konut sahiplerine huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

ALPİŞ LADEN HOUSE NEREDE?

Şehrin yeni merkezinde, İstanbul-İzmir Otobanı ile bağlantı halinde, Uludağ Üniversitesi’ne 5 dakika mesafede yer alan Alpiş Laden House, site önündeki durakların yanı sıra, sanayi bölgelerine, Mudanya BUDO ve İDO iskelesine, havalimanına ulaşım alternatifleri ile hayatınızı kolaylaştıracak bir lokasyonda bulunuyor.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

BURSA ALPİŞ LADEN HOUSE SOSYAL ALANLAR NELER? 

Alpiş Laden House projesinde sosyal alan olarak, her daire için kapalı otopark,  Kapalı yüzme havuzu, fitness, kafeterya ve bahçe oturma alanları, basketbol sahası, küçük yaş ve büyük yaş çocuk oyun alanları, bahçe terasları, hobi bahçesi, bisiklet parkı ve 7/24 güvenlik bulunuyor. 

Alpiş Laden House projesi 1 Aralık 2023 tarihinde satışa çıkacak olup teslimlerin 31 Aralık 2025 tarihinde yapılması planlanıyor.

WEB: https://www.alpisinsaat.com/alpis-laden-house

TEL:444 6 757

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

projeye sor



Geri Dön