29 / 04 / 2024

Bursa Ankara yolunda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bursa Ankara yolunda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Cephe sağlıklaştırma çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın Ankara istikametinden girişini de estetik bir görüntüye kavuşturuyor.




Atatürk Caddesi ile başlayıp, Cumhuriyet Caddesi, Altıparmak Caddesi, İnönü Caddesi, Ovaakça, Mehmet Akif Mahallesi ve T2 hattına cepheli Gençosman’daki binalarda cephe sağlıklaştırma çalışmaları gerçekleştiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın  Ankara  istikametinden girişini de estetik bir görüntüye kavuşturuyor. 


Daha önce yeni belediye binası yanındaki Ankara yoluna cepheli binalarda cephe sağlıklaştırma çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, Gökdere’nin doğusunda kalan binalarda da cephe sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor. Yapılan çalışma ile bina cepheleri daha sağlıklı bir görüntüye kavuşturulurken, dış cephedeki klima ve bağlantı elemanları da ahşap malzemelerle gizlenerek, görüntü kirliliği tamamen ortadan kaldırılıyor.


Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha önce yaptıkları uygulamaların, lokal olarak bulundukları bölgelere, genel olarak ise Bursa’ya değer kattığını dile getirdi. Başkan Altepe, “Bursa her alanda olduğu gibi mevcut yapı stoğu ile de kabuk değiştiriyor. Çarşılarda başlattığımız cephe sağlıklaştırma çalışmaları şimdi tüm ana arterlere yayıldı. Kent girişlerinde bulunan binalardaki çirkin görüntüler bir bir ortadan kaldırılıyor” diye konuştu.



Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön