28 / 04 / 2024

Bursa Gold Life Evleri'nin temeli atıldı!

Bursa Gold Life Evleri'nin temeli atıldı!

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Mustafa Altın İnşaat´ın ilk projesi olan “Gold Life Evleri”nin temeli geniş bir katılım ile atıldı.



Mayıs 2015´de Altın İnşaat firmasını kurarak, inşaat sektöründe yeni projelere doğru yelken açtığını ifade eden Mustafa Altın, inşaat sektörünün ülke ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyledi. Altın  “Çünkü 200 civarındaki kaleme; iş, ticaret ve istihdam sağlayarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Bizler de Altın İnşaat olarak bu ekonomiye katkı sağlamak istiyoruz. Altın İnşaat, gerek konut, gerek işyeri ve gerekse diğer inşaatlarda; inşaat süresi ve sonrası kaliteli ve güvenli yapılar yaparak kısa sürede güzel eserler bırakarak isminden söz ettirecek bir firma olacaktır” dedi.


GÜZEL İPUÇLARI VERİYOR

Bursa´nın gelişmekte olan ilçesi Nilüfer´in yeni yatırım bölgelerinden biri olan Hasanağa´da temeli atılan Gold Life Evleri´nin özelliklerinden de bahseden Altın “Yeni projemiz o bölgede diğer projelerden çok farklı ve ayrıcalıklı. 16 adet 3+1 ve 4 adet dubleks olmak üzere 20 daireden tek bloklu bir siteden oluşuyor. Doğa manzaralı bahçesi, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik vs. gibi özelliklere sahip anahtar projemiz, ”güven” ve “kalite” noktasında bundan sonraki projelerimiz hakkında güzel ipuçları veriyor” dedi. 


A Gazete Bursa 


Geri Dön