03 / 05 / 2024

Bursa GüzelBirYer'de kıran kırana okey turnuvası!

Bursa GüzelBirYer'de kıran kırana okey turnuvası!

Koray İnşaat 'ın Bursa 'ya armağanı Bursa GüzelBirYer, GüzelBirTavla turnuvasıyla başladığı site içi etkinliklerine okey turnuvasıyla devam etti. Koray Bursa Güzelbiryer Müdürü Vildan Alpergün, 'şženliklerle site içi yaşamı daha keyifli hale getiriyoruz'



Eşli düzenlenen turnuva sonunda Erkut Batut - Murat Burak Kuran ekibi birinci, Ali Erman Akyüz - Eda Ülkü Yıldırım ekibi ikinci, şžule Kuran - Esma Süyen ekibi ise üçüncü oldu.

Sitenin sosyal tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya çok sayıda site sakini aileleriyle birlikte katılarak keyifli bir gün geçirirken, kıran kırana geçen maçlar sonunda ilk üçe giren ekiplere kupa ve ödülleri, diğer site sakinleri tarafından verildi.

GüzelBirOkey turnuvası, site sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanırken turnuvaya eşleri ve çocuklarıyla birlikte 40 'a yakın site sakini katıldı. Ekiplerin yerini almasıyla başlayan turnuva yaklaşık üç saat sürdü. Heyecanlı ve kıran kırana geçen oyunlar eğlenceyi doruğa tırmandırdı.

Turnuvaya katılan herkese günün anısına birer madalya verilirken ilk üçe kupa, birinci ekibe ise okey takımı hediye edildi. Turnuvada Erkut Batut- Murat Burak Kuran ikilisinden oluşan ekip birinciliği, Ali Erman Akyüz - Eda Ülkü Yıldırım ekibi ikinciliği, Sule Kuran - Esma Süyen ekibi üçüncülüğü kazandı.

Bursa GüzelBirYer 'deki etkinlikler, önümüzdeki günlerde düzenlenecek “Uçurtma şženliği ” ile devam edecek. Bu şenliğe site sakinlerinin yanı sıra sitede oturanların misafirleri de çocuklarıyla birlikte katılabilecek.


 
GüzelBirYer, GüzelBirAile …

Turnuva sonrası şenliklere ilişkin bir açıklama yapan Koray Bursa Güzelbiryer Müdürü Vildan Alpergün, “Koray İnşaat 'ın Bursa 'ya bir hediyesi olan ve adını Bursalıların verdiği Bursa GüzelBirYer projesi kentin en gözde konut projelerinden biri. Bursalıların göstermiş olduğu ilgiyle de bunu anlayabiliyoruz. GüzelBirYer sosyal imkanlarıyla da farklı avantajlara sahip. Organize ettiğimiz şenliklerle site içi yaşamı daha keyifli ve eğlenceli hale getiriyoruz. Site sakinleri arasında yeni dostlukların kurulmasına, iyi komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesine önem veriyor ‘GüzelBirAile ' olmak istiyoruz. Tavla ve okey turnuvaları bu yönde çok önemli adımlar oldu. Herkes çok memnun. Bursalılar GüzelBirYer 'i izlemeye devam etsin. Henüz bizmle tanışmayanları tanışmaya, GüzelBirYer 'deki yaşamı yerinde görmeye davet ediyoruz ” dedi.

2008 yılı mayıs ayında temelleri atılan, 2010 yılı mayıs ayından itibaren 128 konutluk ilk etabında yaşamın başladığı Bursa GüzelBirYer 'de, yaşamı daha eğlenceli ve keyifli hale getirmek üzere “GüzelBirYer şženlikleri ” adı altında bir dizi etkinlik düzenleniyor. “Yaza Merhaba Partisi ”, “Uçurtma şženliği ”, “Açık Hava Sineması ” gibi, bazıları, sitede yaşayanların misafirlerinin de katılımına açık olacak eğlenceler, site sakinleri tarafından oluşturulan “GüzelBirYer şženlikleri Organizasyon Komitesi ” tarafından düzenleniyor.

Önümüzdeki hafta sonu “GüzelBir Uçurtma şženliği ” ile devam edecek etkinlikler, Koray İnşaat ve site yönetim şirketi YKS tarafından da destekleniyor.

Bursa GüzelBirYer hakkında

“Bursa Güzelbiryer ”, gayrimenkul sektöründe 55 'inci yılını kutlayan, büyük ve prestijli projeleriyle sektörde kalite, güven ve estetiğin simgesi olan Koray İnşaat 'ın Bursa 'daki özel konut projesi. Nisan 2008 tarihinde temelini attığı projenin 128 konuttan oluşan ilk etabını, söz verdiği üzere 31 Mayıs 2010 tarihinden itibaren teslim eden ve o tarihten bu yana sitede yaşamın sürdüğü
Bursa GüzelBirYer 'in ikinci etap konutları, Aralık 2011 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.

Bursalıların büyük beğenisini kazanan ve kriz dönemine rağmen ilk etabının tamamına yakını satılmış olan projenin ikinci etabında, 79 konut yer alıyor. İkinci etap konutlarının satışının da ilk etaptaki gibi kısa sürede tamamlanması bekleniyor.


Geri Dön