Konut

Bursa Güzelbiryer'de teslimler başladı! 352 bin TL'ye!

Bursa'nın en seçkin konut projesi olan Güzelbiryer Projesi'nin ilk etabındaki konutlar gerçekleşen şenlik ile sahiplerine teslim edildi

Konut sektöründe İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de geliştirdiği ayrıcalıklı, özel ve butik projelerin ardından "Güzelbiryer" projesiyle Bursa'da yatırım yapan Koray İnşaat'ın, Güzelbiryer projesinde yaşam, Haziran ayı itibariyle başlayacak. Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, "söz verdiğimiz tarihte söz verdiğimiz kalitede konutlarımızı ev sahiplerine Garanti Belgesi ile teslim ediyoruz." dedi.
 
Bursa Güzelbiryer'in sakinlerinin ve davetlilerin aileleriyle katıldıkları şenlikte konuşan Ali Pusat, Bursa Güzelbiryer'in temelini bundan iki yıl önce çocuklarla birlikte attıklarını hatırlatarak, "Bursa'nın simgesi olacak kaliteli bir proje yaratmak üzere bundan tam iki yıl önce yola çıktık. Güzelbiryer projesiyle birlikte Koray'ın 54 yıllık kalite, güven ve estetik anlayışını Bursa'ya taşımayı hedefledik. Bu geçen iki yıl içinde Bursalılar'dan büyük ilgi ve destek gördük. Bu desteği için Bursa halkına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Teslimatlarda  Garanti  Belgesi de verildi
 
Koray İnşaat, Bursa Güzelbiryer projesinin ilk sakinleri yaklaşık 500 kişinin katıldığı şenlikte ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda evlerini garanti belgesi ile teslim aldılar. Ev sahipleri ayrıca Koray İnşaat'ın hediyesi olan Koray Sigorta'dan 1 yıllık ev sigortası hakkını elde ettiler. Koray Sigorta, Güzelbiryer'de ev alanlara 1 yıllık ev sigortası hakkını karşılıksız vermeye devam ediyor.

İnşaatına yeni başlanan Güzelbiryer 2. etap konutları, her tip daire için 48 ay vadeye yüzde 0 faizli ödeme seçeneği ile satışa sunuluyor. Bursa'nın önemli akslarından birinde olan Mudanya'daki "Güzelbiryer" de, 70 m² den başlayıp 335 metrekareye varan, 1+1'den 4+1'e kadar 25 farklı tip bulunuyor. 

Bursa Güzelbiryer'de alanları 71 ve 78 metrekare arasında değişen 1+1'ler, alanları 120 ile 135 metrekare arasında değişen 2+1'ler ve alanları 237 metrekare olan 4+1'lerin satışı tamamlandı. Buna göre de alanları 180 ile 190 metrekare arasında değişen 3+1'ler 352 bin TL ile 419 bin TL arasında, alanları 234 metrekareli özel bahçeli dubleks konutlar 479 bin 700 TL ile 499 bin 200 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

2'nci etapta ise alanları 60 ile 62 metrekare arasında değişen 1+1'ler 159 bin TL'ye, alanları 120 ile 136 metrekare arasında değişen 2+1'ler 275 bin TL ile 300 bin TL arasında, alanları 180 ile 190 metrekare arasında değişen 3+1'ler 345 bin TL ile 435 bin TL arasında; alanları 234 metrekare olan özel bahçeli dubleksler 478 bin TL ile 486 bin TL arasında; alanları 237 metrekare olan 4+1'ler ise 495 bin TL ile 510 bin TL arasında farklılık gösteren fiyatlarla satılıyor.


 
Güzelbirhayat'ı kullanma kılavuzu ile yaşam çok kolay
 
Yeni evlerine kavuşma heyecanını yaşayan ev sahiplerine "Güzelbirhayat'ı kullanma kılavuzu" diye adlandırılan içinde ev kullanma kılavuzu, evin elektrik mekanik ve mimari projeleri, site yönetim planı, evdeki tüm araç gereçlerin kullanma kılavuzları, garanti belgeleri ve bunların dijital kopyalarının da bulunduğu teslim kutuları verildi.
 
Yeşil Güzelbiryer'de peyzaj ön plana çıkıyor
Güzelbiryer'in peyzajında önemli 2 unsur olarak iç bahçeler ve su öğesi ortaya çıkıyor. Projenin ana kurgusunu, şaşırtmalı olarak yerleştirilen blokların oluşturduğu avlulu iç bahçeler meydana getiriyor. Her biri farklı birer konsepte sahip bu büyük avlu bahçeler, çocuklara, gençlere ve yetişkinlere farklı aktivite imkânları sağlıyor. Çocuk oyun kompleksi, matematik bahçesi, kocaman bahçe, meditasyon ve renk bahçeleri bunlardan bir kaçı olarak göze çarpıyor. Güzelbiryer projesinde bir diğer önemli peyzaj unsuru olarak yaşantıyı renklendirmek amacıyla "su" öğesi kullanılıyor.

Güzelbiryer'in Güzelbirkulüp'ü ile sosyal hayat çok renkli
Güzelbiryer projesinin farklılıklarından biri olan Güzelbirkulüp, geçtiğimiz yıl konut sahipleri­nin kullanımına açılmıştı. Isıtmalı ve nem kontrollü kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, dans stüdyosu, squash salonu, sauna, kafeterya, kreş gibi olanakları bulunan Güzelbirkulüp, Güzelbiryer sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

www.guzelbiryer.com
0224 242 66 00

Projeden görüntüler için tıklayın...