Konut

Bursa Güzelbiryer'in 2'nci etabında 159 bin TL'ye!

'Güzelbiryer' projesiyle Bursa'da yatırım yapan Koray İnşaat, ilk etapta konut teslimine başladı....

Konut sektöründe İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de geliştirdiği butik projelerin ardından 'Güzelbiryer' projesiyle Bursa'da yatırım yapan Koray İnşaat, ilk etapta konut teslimine başladı. Teslim töreni için yaklaşık 500 kişinin katıldığı bir şenlik düzenleyen Koray İnşaat, ev sahiplerine Koray Sigorta'dan 1 yıllık ev sigortası da hediye ederken, evler için bir de 'kullanma kılavuzu' verdi. İlk etapta tamamlanan konut sayısı ise 128 oldu.
Projede yaşamın haziran ayı itibariyle başladığını belirten Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, “Söz verdiğimiz tarihte söz verdiğimiz kalitede konutlarımızı ev sahiplerine Garanti Belgesi ile teslim ediyoruz. 'Güzelbirhayat'ı kullanma kılavuzu' ismiyle dağıttığımız ev kullanma kılavuzunda evin elektrik mekanik ve mimari projeleri, site yönetim planı, evdeki tüm araç gereçlerin kullanma kılavuzları, garanti belgeleri ve bunların dijital kopyaları bulunuyor" diye konuştu.

En yükseği dört katlı
Bursa'nın simgesi olacak kaliteli bir proje yaratmak için bundan iki yıl önce 54 yıllık tecrübelerini yanlarına alarak yola çıktıklarını belirten Pusat, Bursalılar'dan büyük ilgi ve destek gördüklerinin altını çizdi. Kentin önemli akslarından birinde olan Mudanya Yolu'nda 120 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projeyi çok katlı yapılar yerine en yükseği dört katlı ve bahçelerin arasında yer alan bloklar olarak tasarladıklarını vurguladı. Pusat, özellikle tematik bahçeleriyle dikkat çeken projede su ögesine de çok sık yer verdiklerini belirterek, Güzelbiryer'in farklılıklarından bir diğeri olarak 'Güzelbirkulüp'ü gösterdi.

İkinci etapta inşaat başladı
Projenin peyzajındaki ana kurguyu şaşırtmalı olarak yerleştirilen blokların oluşturduğu avlulu iç bahçeler oluşturuyor. Toplam 750 konut olarak projelendirilen Güzelbiryer, 1. etabından sonra, inşaatına yeni başlanan 2. etap konutları da her tip daire için 48 ay vadeye yüzde 0 faizli ödeme seçeneği ile satışa sunuluyor. Bursa'nın önemli akslarından birinde olan Mudanya'da yer alan porjede 70 metrekareden 335 metrekareye kadar uzanan 1+1'den 4+1'e kadar 25 farklı tip bulunuyor. İlk etapta 71 ile 78 metrekare arasında değişik büyüklüklere sahip olan 1+1'lerin tamamı satılırken 3+1'lerin fiyatları 352 bin TL ile 419 bin TL arasında değişiyor. İki tane kalan özel teraslı 4+1'lerin fiyatları ise 774 bin TL. Satışa çıkan ikinci etapta ise fiyatlar 159 bin TL ile 762 bin TL arasında değişiyor.

www.guzelbiryer.com
0224 242 66 00

Projeden görüntüler için tıklayın...