28 / 04 / 2024

Bursa Hasanağalılara imar müjdesi!

Bursa Hasanağalılara imar müjdesi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hasanağa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Bozbey, bölgede yaşanan imar meselesine dair müjde verdi. 



Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Hasanağa Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Bölgede yaşan vatandaşlara imar müjdesi veren Bozbey, “Yıl sonuna kadar imar çalışmalarımızı tamamlayarak, bölge sakinlerinin tapularını teslim edeceğiz” diye konuştu.

Milliyet'te yer alan habere göre, Başkan Bozbey, “Başkan Burada” projesi kapsamında makamını her hafta Nilüfer’in bir mahallesine taşıyarak vatandaşlarla bire bir görüşüyor. Bozbey’in bu haftaki durağı Hasanağa Mahallesi oldu.

Esnafı ziyaret eden Başkan Bozbey, Hasanağa’nın, Nilüfer’in 15 bin nüfuslu köklü mahallelerinden biri olduğunu söyledi. Bölgeye gereken değeri verdiklerini belirten Bozbey, imar çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

2018 yılı sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağını vurgulayan Başkan Bozbey, “İmar çalışmaları sırasında yapılan itirazları çözdük. Şu an tapu kadastro aşamasındayız. Yıl sonuna kadar imar çalışmalarımızı tamamlayarak, bölge sakinlerinin tapularını teslim edeceğiz.” dedi.


Geri Dön