29 / 04 / 2024

Bursa Karacabey'de 832 bin TL'ye icradan soğuk hava deposu!

Bursa Karacabey'de 832 bin TL'ye icradan soğuk hava deposu!

T.C. Karacabey İcra Müdürlüğü, Bursa ili Karacabey ilçesi Şahinköyü Değirmenbayırı mevkiinde bulunan soğuk hava deposu 832 bin 522 TL'den satışa çıkardı. Satış, 15 Kasım 2011 Salı günü 11:45-11:55 saatleri arasında gerçekleştirilecek



Verilen ilan şöyle;

T.C. KARACABEY İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAŞINMAZ ACIK ARTIRMA İLANI DOSYA NO: 2011/1110 TAL.

Bir borçtan dolayı satılmasına karar verilen TAPU KAYDI: Bursa İli Karacabey ilçesi Sahinköyü Degirmenbayırı Mev. 840 parselde 6,400,00 m2 miktarında Kargir Soğuk Hava Deposu ve Tarla olarak tapuya kayıtlıdır. İMAR DURUMU: Belediye İmar Planında Yeşil alan ve yol alarak işaretlenmiştir MEVCUT DURUMU: Tasıınmaz üzerinde 695 M2. miktarında tek katlı, çelik kontürkslyon taşıyıcı sistemde yapılmış ic ve dıs duvarları ile tavanı ısı yalıtımlı, çatı kaplaması oluklu sac levhalar ile kapatılmış Soğuk Hava Deposu mevcuttur Binanın sağ ve sol tarafından 2 ser adet soğutma odaları mevcuttur. Soğuk hava deposunun makine ve ekipmanları mevcut olup, faal durumdadır. Bina makine ve ekipmanları İle birlikte değerlendirilmiştir. Bahçesinde 10,80x5,50 ebatlarında tek katlı prefabrik 2 odalı bekçi kulübesi bulunmaktadır Arazi ve Binalar: 611,000,00-TL. Makine ve Ekipmanlar: 221,522,00-TL. olarak değerlendirilmiştir. Muammen Değeri: 832.522,00 TL Satış Şartları:

1- Satış 15/11/2011 günü 11,45 - 11,55 saatleri arasında Karacabey İcra Müdürlüğünde acık artırma suretiyle yapılacaktır Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüchanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile İhale olunur Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en cok artıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 25/11/2011 aynı saate ve yerde ikinci artırmaya çıkarılacaktır Bu artırmada da bu miktar elde edilememişse taşınmaz en cok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında gösterilen müddet sonunda en cok artırana ihale edilecektir. Su kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rücfıanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Arttırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20 si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lâzımdır Satış pesln para iledir, alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verebilir, ihale pulu, tapu alım hare ve masrafları ile KDV alıcıya aittir Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on bes gün içinde dairemize bildirmeleri lâzımdır Aksi taktirde haklarını tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcalar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için daire acık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyle Müdürlüğümüze başvurmaları ile satış İlanın tebliğ edilemeyen alakadarlara tebliğ yerine kâim olacağı ilan olunur. 23.09.2011 (*) İlgililer tabrine irtifak hakkı sahipleride dahildir www.bik.gov.tr B-63138

İlanı incelemek için tıklayın!


 


Geri Dön