27 / 04 / 2024

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu için boşaltılarak yıkılan Gülbahçe Polis Merkezi’nin yerine Küçükbalıklı Mahallesi’nde modern bir polis merkezi yapıyor. Toplam 2 bin 132 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi, iki kattan meydana geliyor. 22 araçlık otoparkı, modern mimarisi ve emniyet birimlerinin ihtiyaç duyduğu fonksiyonlarla yapılacak olan merkez için 3 milyon 740 bin lira kaynak kullanıldı. Küçükbalıklı Polis Merkezi inşaatında binanın betonarme bölümünde çalışmalar tamamlandı. Ahşap oturtma çatının inşaatı tamamlandı. Üst kenet kaplama imalatı sürerken çevre duvarı korkuluklarının montajına da başlandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için Osmangazi’ye yeni kamu tesisleri kazandırdıklarını söyleyerek, “Osmangazi’nin daha da güzelleşmesi ve vatandaşlarımızın her alanda daha kaliteli hizmet alabilmesi için kamu binalarımızın yapımlarını da üstleniyoruz. İlçemizin güven ve huzurunun arttırılması için fedakarca gayret gösteren emniyet mensuplarına yakışır bir polis merkezi olacak.  Daha önce Çarşı Polis Merkezi ile Bağlarbaşı Mahallemize bir polis merkezi kazandırmıştık. Oldukça faydalı ve ihtiyaca cevap veren aynı yatırımı Küçükbalıklı Mahallemiz’de de yapıyoruz. Tamamlandığında çok modern ve işlevsel bir polis merkezi olacak.  Burada hem vatandaşlarımız, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda hizmet alacak hem de emniyet güçlerimiz daha rahat çalışma ve hemşehrilerimize hizmet edecek. Gülbahçe’deki eski binanın yerine de güzel bir meydan yapacağız” dedi.


Geri Dön