Yeni Projeler

Bursa Lake360 projesinin lansmanı yıl sonunda!

Barman, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bursa'nın Orhangazi Bölgesi’nde ‘Lake360’ adında 900 dairelik projemizin yıl sonunda lansmanını yapacağız. Otel ve villaların bulunduğu karma bir proje." dedi.

İnşaat sektörünün yeni yıldızlarından Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinde Türkiye'nin tanınan yüzü oldu. 5 proje ile bine yakın konutun inşaatını sürdüren Beyttürk İnşaat, Yalova Bölgesi’nin değerinin artmasına da katkı sağladı. Yapılan yatırımlar ile o bölgede arsaların son 2 yılda metrekare fiyatları 100 TL'den 400 TL'ye zıpladı. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova, Arap yatırımcılar için hala yeni keşfedilen bir yer, potansiyeli çok yüksek, Körfez Geçiş Köprüsü’nden sonra değeri daha fazla artacak” dedi...


http://www.beytturk.com/Lake360.aspx





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beyttürk inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Yalova'da son 2 yılda arsa metrekare fiyatlarının 100 liradan 400 liraya yükseldiğini söyledi. Barman, "Yalova, Arap yatırımcılar için hala yeni keşfedilen bir yer, potansiyeli çok yüksek, Körfez Geçiş Köprüsü'nden sonra değeri daha fazla artacak" dedi. 


ANADOLU İLGİSİ 


Barman, kendilerinden sonra yirmiye yakın Türk ve yabancı inşaat şirketinin Yalova'da konut yapmaya başladığını belirtti. Bölgeye özellikle Arap yatırımcıların ilgi gösterdiğini sözlerine ekleyen Barman, "5 proje ile bine yakın konut inşaatı yaptık. Projelerimizle gayrimenkul yatırımı için ilgiyi İstanbul dışında Anadolu'ya kaydırdık" diye konuştu. 


Posta