Konut

Bursa Meteor Dikencik Konutları'nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

Bursa İl 'i Nilüfer İlçe'si Balat'ta inşa edilecek olan proje Meteor İnşaat imzası taşıyor. Bursa Meteor Dikencik Konutları' nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor.

Toplam 20 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje toplam 198 adet daireden meydana gelecek. Proje Bursa İl 'i Nilüfer İlçe'si Balat'ta inşa edilecek.


Hafriyat çalışmalarının Ocak ayında başlayacağı projenin toplam 15 bin metrekaresi peyzaj alandan oluşacak. Proje Meteor İnşaat tarafından yükselecek. 


Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlanan projede alt katlarda çarşı ve dükkanlar yer alacak. Projenin 15 bin metrekaresi yeşil alandan oluşacak.


Sosyal alanlarının içerisinde futbol, basketbol, voleybol sahaları, açık çocuk parkı, meteor Kids kulubü, yüzme havuzları, açık spor alanları, kapalı fitness salonu,sauna, tenis kortu, basket sahası, mini golf alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çok amaçlı aktivite alanları ve alışveriş caddesindeki restoran,cafe ve mağazaları gibi donatılar bulunuyor.


Bursa Meteor Dikencik Konutları'nda fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. 3+1 daireler 550 bin TL'den 4+1'lerin 800 TL'den başladığı projede teslimler 2 sene sonra yapılması planlanıyor. Projede 20 güne kadar tapu teslimi yapılacak.



Adres: Balat Mah.Baran Sok. No :11 Nilüfer / BURSA


Tel: 444 8 391 

http://meteorinsaat.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com