28 / 04 / 2024

Bursa Modern'de ilk iki yıl aidat Sinpaş GYO'dan!

Bursa Modern'de ilk iki yıl aidat Sinpaş GYO'dan!

Bursa Modern sakinlerinin neden projeyi seçtiklerini anlattığı reklam kampanyası, Sinpaş GYOnun Bursa Modern için hazırladığı ve vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunduğu ödeme planı hakkında bilgi veriyor...



İlk 2 Yıl Aidat Sinpaş GYOdan

Sinpaş GYO, Bursanın en büyük konut projesi olan Bursa Modern için hazırladığı avantajlı ödeme planını yeni bir reklam kampanyası ile tanıttı. Bursa Modern sakinlerinin neden projeyi seçtiklerini anlattığı reklam kampanyası, Sinpaş GYOnun Bursa Modern için hazırladığı ve vade farksız 60 ay taksit fırsatı sunduğu ödeme planı hakkında bilgi veriyor.

Sinpaş GYOnun çağdaş ve nitelikli bir yaşamın kapılarını açan projesi Bursa Modern için hazırladığı avantajlı ödeme koşulları sunan kampanyası tanıtıldı. Bursa Modern sakinlerinin projede yaşamanın kendileri için anlamını anlattığı reklam filmi ve ilanlar ile tanıtılan kampanyada peşin ödemelerin ardından kalan ödeme vade farksız 60 ay taksit ile sunulurken, projeden ev alanların ilk 2 yıl aidatlarını Sinpaş GYO karşılıyor.

Kampanyadan faydalanarak çok özel ödeme avantajları ile konut sahibi olmak için son tarih 30 Nisan

BURSANIN İLK RESIDENCE HİZMETİ BURSA MODERNDE

Sinpaş GYO, Bursanın en büyük konut projesi Bursa Modernde, Bursanın ilk residence hizmetini veriyor. Concierge hizmeti, 7/24 call center, VIP transfer hizmeti, vale parking, alışveriş servisi, profesyonel sağlık danışmanlığı, ambulans hizmeti, veteriner danışmanlık hizmeti, teknik destek hizmeti, 24 saat çocuk bakımı, housekeeping, catering, toplantı, parti ve organizasyon hizmetleri,  terzi, kuru temizleme, lostra gibi servisleri içeriyor.

Bursa Modern Satış Ofisi  
Adres : Eski Yalova Yolu 6.km Ottomanors Mh. 12. Köşk Bursa Modern Demirtaş / Bursa  
Telefon : (+90) 224 257 13 63 (Pbx) 
Fax : (+90) 224 257 42 02 
E-posta : [email protected]

http://www.sinpasbursamodern.com/Default.aspx

 


Geri Dön