29 / 04 / 2024

Bursa Orhangazi'de hamam ve fitness salonu hizmete girdi!

Bursa Orhangazi'de hamam ve fitness salonu hizmete girdi!

İlçe merkezindeki eski hamam Orhangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Belediye tarafından işletilecek Şehir Hamamı ve Sosyal Tesisler törenle açıldı.



Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, hamamın daha evvel de hizmet verdiğini hatırlatarak, “Zamanla maksadına yönelik olmaktan çıkan tesisimizi daha modern bir hale getirdi. Tesislere fitness salonu da ekleyerek daha fonksiyonlu hale getirdik. Diğer sosyal alandaki ihtiyaçlarının da bir bir karşılanacağı bir dönemin başladığını müjdelemek istiyorum. Bu ay hanımlar lokalimizi, ardından göle inşa edilecek olan sosyal tesisler ve ardından da Kale Sosyal Tesisleri’ni ilçemize kazandıracağız” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise, Orhangazi’de atıl kalan bir tesisin yeniden hizmete girmesinin sevindirici olduğunu belirterek, Orhangazi önceki dönemlerde atıl kalan, Kale, AVM ve huzurevi binamızı da değerlendirerek hizmete sokarız. Bu konuda belediye başkanımızın gayretlerini yakından biliyorum. Çok kısa sürede bu tesislerimizin Orhangazi’ye kazandırılması için uğraşıyoruz” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön