Ulaşım

Bursa Orhangazi'deki asfaltlama çalışmaları devam ediyor!

Recep Altepe, Orhangazi’de başlatılan asfalt çalışmaları ile uzun zamandır toz toprak içinde kalan ilçenin sıkıntısının çözüme kavuştuğunu ve bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi’nin Orhangazi’nin yanında olacağını söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi’de başlatılan asfalt çalışmaları ile uzun zamandır toz toprak içinde kalan ilçenin sıkıntısının çözüme kavuştuğunu ve bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi’nin Orhangazi’nin yanında olacağını söyledi.


Bursa’da halkın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ‘bütünşehir’ uygulaması ile Büyükşehir sınırlarına dahil olan Orhangazi İlçesi’nin aylardır yaşadığı asfalt sıkıntısına çözüm oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi İlçesi’ndeki Siteler Bölgesi Arapzade Mahallesi’nde asfalt çalışmalarının startını verdi. İlçenin aylardır yaşadığı sorunun Büyükşehir Belediyesi ile noktalanacağını belirten Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi’nin bugün başlayan çalışmalarıyla Orhangazi’nin sokakları asfaltlanmış oluyor. Aylardır Orhangazi İlçesi’nin beklediği bir faaliyetti. Büyükşehir Belediyesi olarak Orhangazi Belediyesi ile işbirliği halinde Orhangazi halkının yüzünü güldürmek için çalışmalarımızı başlatıyoruz” diye konuştu.


Hedef; çağdaş bir Orhangazi

Başkan Altepe, yeni dönemde Orhangazi’nin çağdaş bir kent olması, ilçenin her alanda gelişmesi, kalkınması, yaşanabilir ve sağlıklı ilçe olması yolunda çalışmaların sürdüğünü kaydederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak her konuda Orhangazi’nin yanındayız. Orhangazi’nin gerçek anlamda bir kent olması, sosyal donatı alanlarının ve meydanların yapılması, göl sahilinden, altyapısına ve üstyapısına kadar her alanda Orhangazi’nin çağdaş bir kent olması çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz” dedi.


Tüm caddeler asfaltlanacak

Orhangazi’de geçen yıldan bu yana altyapı çalışmaları nedeniyle halkın büyük sıkıntı yaşadığını da hatırlatan Başkan Altepe, “İlçede tüm caddeleri pırıl pırıl asfaltlı bir hale getirelim, kaldırımlarımızı düzenleyelim ve Orhangazi’ye yakışır bir kent merkezini bir an önce oluşturalım istedik. Bugün başlayan çalışmalarımızla Orhangazi baştan başa asfaltlanacak. Orhangazi sıkıntısından kurtulacak. Orhangazi halkının yüzü gülsün istiyoruz. Her konuda çalışmaya devam edeceğiz, her şey Orhangazi ve Bursa için” şeklinde konuştu.


Altepe’ye destek teşekkürü

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da Başkan Altepe’ye teşekkür ederek, “Orhangazi’nin uzun dönemden beri özlediği, tozdan topraktan kurtulmak için gerekli olan güzel bir hizmet başladı. Orhangazi, Büyükşehir Belediyesi’nin eliyle güzelleşecek. İlçemize katkılarından ve her daim yanımızda hissettiğimiz desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Altepe ve Çağlayan, daha sonra Orhangazi’de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti ve halkın sorunlarını dinledi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi