İş Fırsatları

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. Alım sürecinde aranan personel olma şartları, adayların belirli kriterleri karşılamasını gerektiriyor

Bursa Uludağ Üniversitesi, idari birimlerinde görevlendirmek üzere 13 yeni büro personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Alım sürecinde aranan personel olma şartları, adayların belirli kriterleri karşılamasını gerektiriyor.  İşte Bursa Uludağ Üniversitesi'nde istihdam edilmek üzere alınacak olan büro personellerinin bilmesi gereken detaylar haberimizde...

Bursa Ulusağ Üniversitesi’nden sözleşmeli personel alımı ilanı

Bursa Uludağ Üniversitesi, "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar" çerçevesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddesi uyarınca, Özel Bütçe kaynaklarıyla finanse edilen birimlerinde (tüm ilçeler dahil) görevlendirmek üzere 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre 13 (on üç) sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Bu alım, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan söz konusu esaslara dayanmaktadır.

Başvuru şartları nelerdir?

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin 13 büro personel alımı yapacağını duyurmasının ardından detaylar merak edildi. Üniversite tarafından belirlenen başvuru şartları genel olarak şunlardır: 

Daha kapsamlı başvuru şartları Bursa Uludağ Üniversite’sinin resmî sitesinde yer almaktadır. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu'nun 3. maddesi gereğince atanmaya hak kazanan adayların arşiv araştırması yapılacaktır. Bu kapsamda gerçekleştirilen araştırmanın sonucu olumlu olduğunda, adaylar başarılı bir şekilde atamalarını gerçekleştireceklerdir.  

6 ildeki şehir hastanelerine çok sayıda KPSS şartsız personel alınacak! Başvuru şartları ve detaylar belli oldu!

İş arayanlara büyük fırsat! İŞKUR üzerinden o kuruma 163 personel alınacak! İşte alım yapılacak kadrolar!

KVKK'dan uyarı var! Personel takibini parmak izi ile yapan firmalara ceza!