İş Fırsatları

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünde bu konuda açıklama yaparak 190 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu

Bursa Uludağ Üniversitesi 190 sözleşmeli personel alımı yapacak. Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğünde bu konuda açıklama yaparak 190 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

İşte ayrıntılar…

Rektörlükten gelen açıklamada; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası gereğince; giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere Üniversite Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 190 adet sözleşmeli personel yerleştirilmesi yapılacaktır.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR NELERDİR?

Başvuracak adaylarda aranılan nitelikler ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesindeki genel kriterler ve ilan edilen münhal pozisyon için belirtilmiş olan şartlar şu şekildedir;

BAŞVURU ŞEKLİ

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için yapılacak olan başvuru işlemlerini http//personelalimi.uludag.edu.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır.