Genel

Bursa Umut Evleri'nde 300 bin TL'ye!

Ortakçı, “Bu proje her şeyi ile satı şı devam etmektedir. Bunlardan 11 adedinin satışı gerçekleşmiştir. Brüt 500 ’er metrekare kullanım alanları var. 300 ile 350 bin TL arasında değişen fiyatlarla müşterileriyle buluşacak ” dedi

Bursa İnegöl 'de gerçekleştirilen 120 konutluk Umut Evleri Yerleşke Projesinin satışları nı tamamla yarak sahiplerine teslime eden ve 105 konutluk Umut Evleri İnegöl projesinde de 90 adet lik satış rakamı yakalayan Ortakçı İnşaat , 2010 yılı nda gerçekleştirdiği 7 milyon dolarlık cirosunu 2011 yılında 9 milyon dolara taşımanın planlarını yapıyor.

Bursa İnegöl 'de marka konut konusunda deneyim sahibi olan Ortakçı İnşaat, 2010 yılında gerçekleştirdiği 120 konutluk Umut Evleri Yerleşke Projesinde yaşamı başlatırken 105 konutluk Umut Evleri İnegöl Projesinde de iyi bir satış rakamı yakaladı.
Bunlarla yetinmediklerini belirten Ortakçı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ortakçı 2011 yılın için daha iyi projeler hedeflediklerini belirterek 3 projede somut rakamlar elde ettiklerini, Bursa merkezde gerçekleştirecekleri konut projeleri içinde araştırmalarının devam ettiğinin bilgisini verdi.

Yılın ilk günlerinde 36 daireden oluşan Umut Evleri Park projesine başla dıklarının altını çizen Ortakçı, “Bunlardan 20 tanesinin satışı gerçekleşti. Yıl içinde hak sahiplerine konutlarını teslim edeceğiz ” diye konuştu. Fiyatların 120 ile 180 bin TL aralığında değiştiğini kaydeden Ortakçı, “Biz inşaat üretiminde son derece hızlı bir firmayız. Bu projenin temellerini yeni atmamıza rağmen 6 ile 8 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz ” diye konuştu.

Birde özgün olarak oluştur dukları 15 adetlik Villa Duru projesinin inşaatı na devam ettiklerini belirten Ortakçı, “Bu proje her şeyi ile satı şı devam etmektedir. Bunlardan 11 adedinin satışı gerçekleşmiştir. Brüt 500 'er metrekare kullanım alanları var. 300 ile 350 bin TL arasında değişen fiyatlarla müşterileriyle buluşacak ” dedi.

Yılın ikinci çeyreğinde 18 konuttan oluşan yeni bir projenin hazırlıklarını da sürdüklerini belirten Ortakçı, “Bu projemizin ismi henüz belirlenmedi. Yılın 2. çeyreğinde satışa ve inşaatına başlanacaktır. 6 bin metrekare arsa üzerinde İnegöl Hikmet şžahin Kültür Park yanında ve Ahmet Türkel çevre Yolu lokasyonlarında inşaat ı yapılacaktır ” diye konuştu.

10 adet Bahçeli Ev projesinin proje çalışmalarına yılın 3. çeyreğinde başlanaca ğını da belirten Ortakçı, “Burada da proje aşamasındayız. Yer ve plan üzerine çalışılıyor. Ayrıca 2011 yılının son çeyreğinde Bursa il merkezinde konut projeleri yapmayı hedeflemekteyiz . Toplam120 civarında konut inşa ederek sahipleri ile buluşturacağız ” diye konuştu.

 
Yönetim Kurulu Başkanının Hüseyin Ortakçı 'nın 2011 yılı hakkındaki ekonomik ve konut sektörü hakkındaki öngörüleri :

2010 yılı gayrimenkul sektörü diğer yılara göre hareketliydi. Yeni ve bütçeye uygun projelerin üretilmesi sektöre olan ilgiyi arttırdı. Buna bankaların sağladığı cazip faiz oranları da eklendiği için insanların geleceğe olumlu bakmalarını sağladı. İnegöl ' de de gayrimenkul sektöründe önemli lokomotiflerden biri olduğumuzu düşünüyorum. Yaptığımız projelerde özellikle kişilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ayrıca ödeme kolaylıklarıyla da 2011 yılının da bizim açımızdan hareketli ve verimli geçeceğini umuyorum.   Sektörün daha verimli gelişmesi için müteahhitlik yasasının boşluklarının düzeltilerek denetimlerin daha aktif hale gelmesinin gerektiğini düşünüyorum. 2011 yılının seçim yılı olmasından dolayı enflasyon baskısının arttığını bunun denetim altında tutulması gerektiğin düşünmekteyim' dedi.

www.umutevleri.com.tr
0224 711 07 00