Kent Haberleri

Bursa Yıldırım'da temel çalışmaları sırasında göçük meydana geldi!

Bursa'da bir inşaatta meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. Hafif yaralanan bir işçi kendi imkanlarıyla çıkarken, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkarılan diğer işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yıldırım ilçesine bağlı Kazımkarabekir Mahallesi Vişne Caddesi üzerindeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Temel çalışmaları sırasında meydana gelen olayda, yolun altındaki toprak kayması sonucu iki işçi toprak altında kaldı. Bir işçi kendi imkanlarıyla çıkarken, ağır yaralanan Ömer Yılmaz (38) isimli diğer işçi ise olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonrası kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı işçi, ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Star



Haber Olay Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bursa'da inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi toprak altında kaldı. Yıldırım'da Kazımkarabekir Mahallesi Vişne Caddesi üzerindeki bir inşaatta göçük meydana geldi. Göçük sonrası Ömer Yılmaz (38) toprak altında kaldı.

 

DURUMU AĞIR

 

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edilirken göçük altında kalan Ömer Yılmaz ekiplerin yoğun uğraşı sonrası kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ağır yaralı işçi, ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

İKİ İŞÇİNİN TOPRAK ALTINDA KALDIĞI SANILDI
 

Olay sonrasında iki işçinin göçük altında kaldığı sanılırken gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları sonucunda Ömer Yılmaz dışında başka bir işçinin göçükten etkilenmediği belirlendi.



Olay Bursa 




Haber Aydınlık Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Bursa'nın Yıldırım ilçesinde inşaatın temel kazısında çalışan işçi, dün göçük altında kalarak yaralandı. Alınan bilgiye göre, Duaçınarı Mahallesi Vişne Caddesi'ndeki inşaatın temeli kazıldığı sırada toprak kayması meydana geldi. Vücudunun büyük bölümü göçük altında kalan 38 yaşındaki isçi Ömer Yılmaz'ın kurtarılması için olay yerine itfaiye, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, 112 Acil Servis ile Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlileri sevk edildi. 


Bulunduğu yerden çıkarılan Yılmaz, 112 Acil Servis ekibince Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yılmaz'ın vücudunda ezik ve kırıklar bulunduğu öğrenildi. 



Aydınlık