27 / 04 / 2024

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda kuralar çekiliyor!

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda kuralar çekiliyor!

Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen 452 konutluk Yunuseli BGC Konutları Projesi'nde hak sahiplerinin konutları belli oluyor.



Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen 452 konutluk Yunuseli BGC Konutları Projesi'nde hak sahiplerinin konutları belli oluyor. Bursa Valiliği tarafından 15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 10.00da Fethiye Kültür Merkezinde yapılacak olan hak sahiplerinin konut belirleme kurası  TOKİ  uzmanlarınca noter aracılığıyla gerçekleştirilecek "Konut belirleme Kurası'na tüm hak sahiplerinin katılması bekleniyor. Kuraların çekilmesi ve maliyetlerin hesaplanmasının ardından hak sahiplerine ikinci taksitleri yatırmaları için 1 ay süre verileceği, konutların en geç Kasım ayında teslim edileceği öğrenildi.



A Gazete 



Haber Posta Bursa Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Toplu Konut İdaresi (TOKl) iş birliğiyle yapılan 452 konutluk Yunuseli BGC Konutlarının kuraları çekildi. Bursa Valiliği tarafından düzenlenen kura çekimi Fethiye Kültür Merkezinde yapıldı. 

Dairelerine kavuşmanın sevincini yaşayan gazeteciler, kura çekimini heyecanla takip etti. TOKİ uzmanlarınca noter aracılığıyla gerçekleştirilen kura çekiminde Yunuseli'nde yapılan 2+1 ve 3+1 452 adet konut hak sahiplerini buldu. Kura çekimi öncesi salonu dolduran gazeticilere seslenen Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı ve BGC Başkanı Nuri Kolaylı, yaşanan süreci anlattı. Konutların yüzde 80'lik kısmının tamamlandığını belirten Kolaylı. 

"TOKl'niıı Bursa Gazeteciler Cemiyeti için özel olarak uyguladığı bir yatırım oldu. Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir projeye imza attık. Bugüne kadar bize destek olan bakanlardan belediye başkanlarına kadar herkese teşekkür ederim" diye konuştu. 





Posta Bursa 


Geri Dön