Genel

Bursa'da 1 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü, Nilüfer ilçesi Görükle ve Kayapa mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı toplam 1 milyon 405 bin lira tahmini bedel üzerinden satışa çıkardı...

Bursa ve Gaziantep Defterdarlığı tarla ve arsadan oluşan taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı. Buna göre Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü, Nilüfer ilçesi Görükle ve Kayapa mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı toplam 1 milyon 405 bin lira tahmini bedel üzerinden satışa çıkardı. Arsaların satışında katılımcılardan 66 bin 500 lira ile 74 bin lira arasında değişen tutarlarda geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 7 Aralık 2010 tarihinde saat 9.30’da açık teklif usulü ile Ertuğrul Gazi Milli Emlak Müdürlüğünde açık teklif usulü ile yapılacak.
Satışa katılmak isteyenler şartnameyi mesai saatleri içinde, Ertuğrul Gazi Milli Emlak Müdürlüğünden temin edebilecekler. Görükle Mahallesinde bulunan 3 bin 629 metrekare arsa konut alanı, Kayapa Mahallesinde bulunan 5 bin 206 metrekare arsa ise sanayi alanı olarak değerlendirilecek.
-GAZİANTEP DEFTERDARLIĞI-
Öte yandan Gaziantep Defterdarlığı, Bağlarbaşı Köyünde bulunan 5 bin 330 metrekare tarlayı satışa çıkardı. Tahmini bedeli 480 bin lira olarak belirlenen tarlanın satışında katılımcılardan 48 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.İhale, 8 Aralık 2010 tarihinde saat 9.00’da açık teklif usulü ile Gaziantep Defterdarlığında gerçekleştirilecek. Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi, Gaziantep Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edebilecekler.
A.A