28 / 04 / 2024

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı.



Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, vatandaşlara proje hakkında daha çok bilgi verebilmek adına bölgede bir irtibat ofisi açtı. 


Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyor kentsel dönüşüm ofisini açıyoruz.   İlçenin 10 farklı bölgesinde yürüttüğümüz kentsel dönüşüm çalışmalarından en önemlisi ve Bursa'daki dönüşüme öncülük edecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını tamamlayarak, 1.  etap 1. kısmın ihalesini de gerçekleştirdik. Bölgede yapılacak olan proje hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmek, onlara yaptığımız çalışmayı anlatmak için mahallemizde bir irtibat ofisi açtık" dedi. 


Bursa'da Meydan 


Geri Dön