04 / 05 / 2024

Bursa'da Memur-Sen üyelerine konut müjdesi!

Bursa'da Memur-Sen üyelerine konut müjdesi!

Memur Sen Bursa Şubesi, üyelerine ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. Memur-Sen Bursa Şubesi yöneticileri, sendika üyelerini özel indirimlerle ev sahibi yapacak.



Memur Sen Bursa Şubesi, üyelerine ev sahibi yapmak için kolları sıvadı. Memur-Sen Bursa Şubesi yöneticileri, Serpa Decorium firmasıyla anlaşarak, sendika üyelerini özel indirimlerle ev sahibi yapacak. 2+1, 3+1, dublex gibi 7 tip evden 85 Memur-Sen üyesi yararlanacak. Özel indirimli 'Gölvadi Sitesi' evleri için kura çekilişi Serpa Decorium'da yapıldı. Memur Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker, "Üyelerimize ve yakınlarına yardımcı olmayı hedefleyen bir proje imzaladık. Biz burada sadece aracıyız. Biz bu arkadaşlarımıza güvendik, şirketin ortaklarından biri benim eski bir öğrencim olduğu için, Serpa Decorium ile bir anlaşma yaptık. Memur-Sen'in görevi de bu noktada sizi bu arkadaşlarla buluşturmak. Şirketi bulduk ve sizleri buluşturduk. Bu konuda bütün sorumluluk tamamen size ait, ben kurum olarak hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Kura ile sadece arkadaşlar bu konutlardan daire alma hakkına sahip olacak. Sonraki süreç için firma ile görüşeceksiniz. Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Hak bizi mahcup etmesin, herkese hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.


Noter huzurunda çekilen kurada 223 isim arasından 85 kişi asil listede yer alarak ev sahibi olma fırsatını yakaladı. Kuranın ilk talihlisi, Şeker'in çektiği ilk topta adı yazan Mutlu Karakoç oldu. 85 kişinin ardından geri kalan isimler yine kura yöntemiyle yedek olarak sıralandı.Asil listeye adı yazılan bir talihli de Şehriban Bozkurt'tu. Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde çocuk gelişimi öğretmeni olan Bozkurt, "Bana öğretmen arkadaşlarım vesile olmuştu. Şimdi 39. sırada ev sahibi adayıyım. İnşallah Rabbim ödeme kolaylığı verir, çok mutluyum" şeklinde konuştu.Şeker, bu gibi projelerin devam edeceğini, yeni projelerle başta vefat etmiş üyelerin aileleri olmak üzere diğer üyelerin de konut sahibi olmasına yardımcı olacaklarını ifade etti.


Habertürk


Geri Dön