İmar

Bursalılar imar sözü istiyor!

Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer, “Muhtarlık dönemim boyunca hangi hizmet için talepte bulunduysam mahallemize hepsi yapıldı. Önümüzdeki yerel seçimleri kim alırsa alsın bizim için önemli değil, bizim için hizmet yapıyor olması önemlidir" dedi

Yılların sorununa çözüm isteyen Davutkadılılara tercüman olan Muhtar Nihat Gençer, parti ayrımı yapmaksızın çağrıda bulundu.


Davutkadı Mahalle Muhtarı Nihat Gençer, “Muhtarlık dönemim boyunca hangi hizmet için talepte bulunduysam mahallemize hepsi yapıldı. Önümüzdeki yerel seçimleri kim alırsa alsın bizim için önemli değil, bizim için hizmet yapıyor olması önemlidir. Yıldırım ilçesinin mevcut Belediye Başkan adaylarımızdan kim imar planı sözünü verirse, bizim oyumuz o kişiye. Bize imarın sözünü versinler ki bizler de mahallemizin ileri gelenleri ile görüşüp, konuşup bir karar verelim” diye konuştu.

Şenol İlhan: Davutkadı Mahalle Muhtarı Sayın Nihat Gençer, 2014 yılı için yapmak istediğiniz projeler nelerdir?

Nihat Gençer: Aslında bizim mahallemizde yapılacak çok da hizmet yok. Hizmet istediğimiz zaman da alıyoruz. Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Özgen Keskin ile çok eskiye dayalı bir diyalogumuz var.

 

“MAHALLEMİZDE İMAR YAPILMASINI İSTİYORUZ”

Şenol İlhan: Sayın Nihat Gençer Yıldırım Belediye Başkan adayları belli bu konuda neler söylemek istersiniz?

Nihat Gençer: Ben burada üç dönemdir muhtarlık yapıyorum. Mahallem için de bu zamana kadar ne hizmet istemişsem hepsini almışımdır. Buraya kim gelirse gelsin, hangi belediye başkan adayı gelirse gelsin, A parti B parti hiç fark etmez, biz imar istiyoruz. Buraya gelecek kim olursa olsun bu imarın sözünü verecek. Ondan sonra bizde mahalle halkımızla değerlendireceğiz. Belediye Başkanı demek halka hizmet eden kişidir. Biz de bu hizmetlerin sözünü istiyoruz. Bize bu sözleri versinler ki biz de mahallemizin ileri gelenleri ile oturup konuşalım kararımızı verelim. Bize sözünü versin biz de kararımızı ona göre verelim. Bizim için mahallemize de Yıldırım’a da hizmet vermek çok önemli. Biz istediğimiz hizmeti aldık mahallemize ama bundan sonra istediğimiz hizmeti almamız da çok önemli. Hizmet alamadıktan sonra hiçbir şeyin anlamı olmaz. Ama şu anda baktığımızda mevcut Belediye Başkanımız devam edecek gibi gözüküyor. Ben kendi mahallem adına söylüyorum mevcut Belediye Başkanımızdan memnunuz. Diğer mahalleleri bilmem ama bizim mahallemiz ne hizmet istediyse bu zaman kadar hiç ikiletmedi. Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Özgen Keskin’e buradan sizin aracılığınız ile  çok teşekkür ediyorum.

Şenol İlhan: Sayın Nihat Gençer peki CHP Belediye Başkan Adayı Ramazan Altınöz’ün Yıldırım ilçesinde şansı nasıl?

Nihat Gençer: Yıldırım ilçesinde Ramazan Altınöz’ün pek şansı yok gibi duruyor. Ben Sayın Ramazan Altınöz döneminde de istediğim hizmeti almışımdır bir sıkıntım da bir sorunum da yoktur kendisini de severim ama bu dönem biraz şansı az gibi gözüküyor.

 

“BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZ ÖNCE 

HİZMETİN SÖZÜNÜ VERMELİLER”

Şenol İlhan: Sayın Nihat Gençer Davutkadı mahallesine 2014 yılı için neler söylemek isterisiniz?

Nihat Gençer: 2014 yılı herkese sağlık, şans, mutluluk ve bol kazanç getirsin diyorum. Kim Belediye Başkanı seçilirse seçilsin bizim Belediye Başkanımızdır. Buraya gelen aday adaylarımızın imarın ve yapacağı hizmetlerin sözünü vermesi gerekir ki biz de herkesi ona göre değerlendirelim.

Şenol İlhan: Sayın Nihat Gençer Bursa Haber Gazetesi olarak bize zaman ayırdığınız için size çok teşekkür ederiz.


Bursa Haber