Teknoloji

Bütçe dostu Honor Pad X8 Türkiye'de satışa çıktı! 4 Mart 2023 fiyat listesi...

İnce tasarımı ve düşük fiyatı ile dikkat çeken Honor Pad X8, Türkiye'de satışa çıktı. Honor Pad X8 özellikleri ve Türkiye fiyatı haberimizde.    Tablet, 10

Honor Pad X8, Türkiye'de satışa sunuldu ve uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Tablet, 10.1 inç boyutunda ve 1920x1200 piksel çözünürlüğünde LCD ekranı bulunuyor. Ayrıca, 7,5 mm kalınlığı ve 460 gr ağırlığı ile rahat bir kullanım sunuyor. TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası sayesinde mavi ışığın gözdeki yorgunluğunu azaltıyor ve eBook modu ile kitap okuma deneyimini iyileştiriyor.

Tablet, MediaTek MT8786 yonga seti, Mali-G52 GPU, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile güçlendirilmiş. Depolama alanı, MicroSDXC kart ile genişletilebiliyor. Android 12 tabanlı Magic UI 6.1 arayüzü kullanılan tablette, Bölünmüş Ekran özelliği sayesinde aynı anda birden fazla uygulama açılabiliyor. Honor Share özelliği sayesinde, dosya aktarımı da hızlı bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Tablet, 5.100 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor ve Wi-Fi AC desteği de bulunuyor. Arka kamera 5 MP çözünürlüğünde ve 1080p 30 fps video kayıt yeteneğine sahipken, ön kamera 2 MP çözünürlüğünde. Çift hoparlörü bulunan tablette, hoparlörün sanal 9.1 kanallı geniş aralıklı surround deneyimi sunduğu ifade ediliyor. 

10,1 inçe varan ekran-gövde oranıyla HONOR FullView Display daha geniş bir görüş alanı sunar. Bir görüntünün dinamik aralığını uyarlamalı olarak ayarlayan, karanlık alanları ortaya çıkaran, ince renkleri geri kazandıran ve görüntünün her karesine hayat veren keskin ekran teknolojisinden yararlanın.

Bölünmüş ekran özelliği ile çevrimiçi dersleri tamamlarken bilgileri görmek için aynı ekranda birden fazla uygulamayı aynı anda açabilirsiniz. Ayrıca dizi izlerken de anahtar kelimeleri ezberleyebilirsiniz. Ne kadar göreviniz olursa olsun, onlarda ustalaşabilirsiniz.

Kağıt benzeri bir kitap okuma etkisi elde etmek için kontrastı, parlaklığı, renk sıcaklığını ve diğer parametreleri akıllıca ayarlayabilen küresel e-kitap modunu etkinleştirin. Uzun süre çalışsanız bile gözleriniz yorulmaz.

HONOR Share ile HONOR Pad X8, HONOR cep telefonları, yazıcılar8 ve diğer cihazlar9 arasında veri trafiğini tüketmeden verileri hızlı bir şekilde aktarabilir. Dosya boyutu veya fotoğraf sayısı ne olursa olsun saniyeler içinde kolayca aktarın ve dakikalar içinde yazdırabilirsiniz.

HONOR PAD X8 4 MART 2023 FİYAT LİSTESİ!

Honor Pad X8'in resmi satış fiyatı 3.499 TL olarak belirlendi ve Vatan Bilgisayar'da satışa sunuldu. Gelecek hafta Teknosa, Hepsiburada ve Trendyol'da da satışa sunulacak. Ayrıca, Hepsiburada ve Trendyol'da lansmana özel olarak 3.199 TL'ye satılacak.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: https://www.hihonor.com/tr/

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 04 Mart 2023 tarihinde saat 02:06'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.88 Türk Lirası, euro 20.09 Türk Lirası, altının gramı ise 1127 Türk Lirası değerinde.

Uygun fiyatlı Oppo A55 A101'de yeniden satışta! 4 Mart 2023 fiyat listesi...
iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...
2023’ün en iyi akıllı telefonu belli oldu! 4 Mart 2023 fiyat listesi...