29 / 04 / 2024

Bütçe dostu Tecno Spark 8C'ye çılgın indirim! Carrefour'un bu kampanyası kaçmaz

Bütçe dostu Tecno Spark 8C'ye çılgın indirim! Carrefour'un bu kampanyası kaçmaz

Nisan ayını kampanya ile geçiren Carrefour, tam bir fiyat performans ürünü olan Tecno Spark 8C'ye Carrefoursa kart'a özel yüzde 21 indirim imkanı sunuyor. İnternete özel Fırsat bitmeden değerlendirmek isteyenler acele edin.



Tecno Spark, Çinli bir cep telefonu üreticisi olan Tecno Mobile tarafından üretilen bir dizi ekonomik akıllı telefondur. Tecno Spark serisi, uygun bir fiyat noktasında iyi özellikler sunmasıyla tanınır ve bu da onu bütçe bilincine sahip tüketiciler için popüler bir seçim haline getirir.

Tecno Spark serisi, tipik olarak, iyi bir işlemci, geniş RAM ve iyi bir kamera kurulumu dahil olmak üzere orta sınıf özelliklere sahiptir. En yeni Tecno Spark cihazı Tecno Spark 7, Nisan 2021'de piyasaya sürüldü ve 6,5 inç HD+ ekran, MediaTek Helio A25 yonga seti, 2 GB veya 3 GB RAM, 32 GB veya 64 GB dahili depolama ve 5.000 mAh pil ile geliyor .

Bütçe dostu Tecno Spark 8C ye çılgın indirim! Carrefour un bu kampanyası kaçmaz

Tecno Spark 7'nin diğer özellikleri arasında arkada çift kamera kurulumu (16 megapiksel + AI lens) ve özçekimler için 8 megapiksel öne bakan kamera, arkaya monte parmak izi tarayıcı ve yüz tanıma kilidi bulunur. Telefon, üstte HiOS 7.5 ile Android 11'de çalışır.

Genel olarak, Tecno Spark serisi, iyi özelliklere sahip uygun fiyatlı bir akıllı telefon arayanlar için iyi bir seçenek. Ancak, üst düzey özellikler veya birinci sınıf performans arayanlar için en iyi seçenek olmayabilir.

Tecno Spark, uygun fiyatlı bir akıllı telefon olması nedeniyle özellikle bütçe dostu bir seçim olarak düşünülebilir.
Tecno Spark, uygun fiyatı, kaliteli kamerası, iyi pil ömrü ve performansı ile iyi bir seçim olabilir. Ancak, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygunluğunu değerlendirmek için başka seçeneklerle de karşılaştırmanızda fayda var.


Geri Dön