28 / 04 / 2024

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.



Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü vinç alımı,satımı,kiralanması ve bakım onarımı. 2-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, kiralanmasını ve pazarlamasını yapmak. 3-Yurt içinde her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. 4-Her türlü stabilize dolgu çalışmaları. tarımsal arazinin hazırlanması, kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işleri yapmak yaptırmak 5-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 6-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, fabrikalar, yollar gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, iş hanları, ticari yapılar ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, otoparklar, çarşı mağaza, otel, hastane, cami ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, sportif ve tamamlayıcı tesislerin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. 7-Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. 8-Otomobil sektöründe faaliyet göstermek her marka ve modeldeki araçların tamiri bakımı onarımı iç ve dış bakımı ve yedek parçalarının alım ve satımını yapmak. 9-Yurt içinde turizm hizmetlerinin verilmesinde gerekli olan kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. 10-Şirket yurt içinde turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, gezi turları düzenleyebilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 11-Her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alımı, satımı ve dağıtımı yapmak. 12-İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 13-Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe işletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 14-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, villa tatil köyleri, devre mülk gibi turistik tesisler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 15-Emlak konusu ile ilgili komisyon mukabilinde hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.
 


Geri Dön