Yeni Projeler

Büyükçekmece Comfort City'de 4 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Aykuş İnşaat'ın İstanbul Büyükçekmece'de inşa ettiği Comfort City projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Comfort City projesinin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

 

Comfort City projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Aykuş İnşaat imzası taşıyan Comfort City projesinde satış süreci devam ediyor.

35 konuta yer verilen Büyükçekmece Comfort City projesinin arsa alanı 1.487 metrekare olarak açıklandı. Comfort City'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Peki Comfort City 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon konutların fiyatları ne kadar? Comfort City projesi için kredi kullanılabiliyor mu? İşte merak edilen soruların cevapları ve Comfort City projesi ile ilgili detaylar...

Büyükçekmece Comfort City projesinde yer alan 1+1'lerin fiyatları 4 milyon TL'den, 2+1'lerin fiyatları 4 milyon 500 bin TL, 3+2 dairelerin fiyatları 8 milyon TL'den başlıyor.

Krediyle konut sahibi olunabilen Comfort City projesindeki 1 oda 1 salonlar 80 metrekarelik alanıyla dikkat çekerken, kapalı mutfak da bulunuyor. 

Büyükçekmece sahile 300 metre mesafede yükselen Comfort City projesinde otopark, peyzaj alanları ve bahçe bulunuyor. 


Telefon: 0537 661 93 98


TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!

Arnavutköy Baltık Konutları 3 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Vera Bitez'de teslimler yıl sonunda!