27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Lavinya Marmara fiyat listesi!

Büyükçekmece Lavinya Marmara fiyat listesi!

Firma: Kullar İnşaat&İLF İnşaat

Proje: Lavinya Marmara

İçerisinde; 115 adet konut ve 17 adet dükkan bulunan Büyükçekmece Lavinya Marmara fiyat listesi kapsamında başlangıç fiyatı 398 bin TL olarak belirlendi. Proje, Kullar İnşaat, Has Otomotiv ve Faik Yılmaz Gayrimenkul ortaklığıyla konumlanıyor...



Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde yaşama geçirilen Büyükçekmece  Lavinya Marmara  fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Lavinya Marmara Büyükçekmece projesi, Kullar İnşaat, Has Otomotiv ve Faik Yılmaz Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. 


2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Büyükçekmece Lavinya Marmara fiyat listesi öncesinde projenin diğer bilgilerine değinelim. 


İçerisinde 115 adet konut ve 17 adet dükkan bulunan Marmara Lavinya Evleri'nde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelyalar, otopark bulunuyor.


Büyükçekmece Lavinya Marmara fiyat listesi kapsamında daireler 398 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Marmara Lavinya satış ofisi

Telefon: 0212 864 41 61-0212 864 38 61 

Web: http://lavinyamarmara.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön