04 / 05 / 2024

Büyükçekmece Marina projesinin temeli 2012'de atılacak!

Büyükçekmece Marina projesinin temeli 2012'de atılacak!

Henüz proje aşamasında olan Büyükçekmece Marina Projesi 'nin 2012 yılında başlanması hedefleniyor. Kent Grup tarafından hayata geçirilen projede 5 yıldızlı otel ve rezidans daireler yer alacak...



1990 yılında Ahmet Bedri Güler ve Kürşat Hacıevliyagil tarafından İstanbul'da anonim şirket olarak kurulan ve bugün özellikle prestijli binaların yapımcısı olarak anılan, Türkiye'nin lider gayrimenkul yatırım geliştirme gurupları arasında değerlendirilen Kent Grup, 2006 yılında Tamin inşaat ile ortak bir girişim olarak faaliyete başladı.

şžirketin yüksek inşaat teknolojisi gerektiren uygulamalardaki uzmanlığı, proje yönetim deneyimi, üstlendiği projeleri zamanında bitirme geleneği ve kaliteli işçiliğe verdiği önem sonucunda imza attığı projeler arasında Akapark Evleri, Yeşilvadi Evleri, Doktorlar sitesi, Kemer Country, Doktorlar Kooperatifi bulunuyor. Yapımı halen devam eden Zekeriyaköy Kent Optimum şirketin devam eden projeleri içinde yer alıyor.

Büyükçekmece'de bir Marina projesi ile İstanbul Zekeriyaköy'de Residance projesi şirketin gelecekte planlamış olduğu projeler arasında yer alıyor.

Firma proje aşamasında olan Büyükçekmece Marina Projesi 'ne 2012 yılında başlamayı hedefliyor. 55 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olacak proje betonarme şeklinde yapılacak. 5 yıldızlı otel ve rezidans dairelerinden meydana gelecek projenin sosyal yaşam alanları açısından da zengin seçeneklere sahip olması bekleniyor. Proje aşamasındaki Büyükçekmece Marina'nın 2014 yılında tamamlanması planlanıyor.

http://www.kentgrup.com.tr

0 212 352 30 17-18-19-20


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön