Proje Güncel

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar kapsamında kampanyalar ve fırsatlar sunuluyor. İlk etap teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleşecek olan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel firma bünyesinde kredi veya banka kredisiyle ödeniyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar villa tiplerine bağlı olarak değişiyor. Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı ortaklığında inşa edilen proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanına sahip.


Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta olan Toskana Orizzonte Villaları 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.


Emaar Yapı Toskana Orizzonte 'de Sağlık Kulübü, squash ve padel kortları, olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, yarı basketbol ve voleybol sahaları, kids gym, SPA ve güzellik merkezi, açık tenis ve yürüyüş alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. 


İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde hayata geçirilen Toskana Orizzonte Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje 187 adet villadan meydana geliyor. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatlar!

Toskana Orizzonte villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Projede 1. etap teslimlerinin Eylül 2015, 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde yapılması öngörülüyor. 


Toskana Orizzonte nerede?

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com