27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ödeme planı!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ödeme planı!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Büyükçekmece Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Birinci etap teslimlerinin bu yıl eylül ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 187 adet villa yer alıyor.



Büyükçekmece  Toskana Orizzonte  ödeme planı bilgisinden önce projeden bahsedelim. Satışları devam eden proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı imzası ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları fiyatları 650 bin dolardan başlıyor.


Toplam inşaat alanı 450 bin metrekare olarak belirlenen Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de 3 ve 7 odalı olarak dizayn edilen villalar bulunuyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları'nın ilk etapta bu yıl eylül ayında, 2. etapta ise 2016 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Emaar Toskana Orizzonte'de yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları açık tenis ve yürüyüş alanları, kids gym, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları gibi sosyal alanlar mevcut. 


Büyükçekmece Toskana Orizzonte ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 75'lik kısım firma bünyesinde veya banka kredisiyle taksitlendiriliyor. 


Emaar Toskana Orizzonte satış ofisi

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön