27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Firma: Mesa Mesken - Nurol İnşaat

Proje: Yeşilyaka Bahçe

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.



55 yılı aşkın köklü geçmişleri ile sektörün önde gelen iki firması Mesa ve Nurol uzmanlığının eşsiz örneklerinden biri olan Yeşilyaka Bahçe, büyüleyici “içi bahçe dışı bahçe” dokusu ve modern mimarisiyle huzurlu ve dingin doğa hayatı arayanlar için hayata geçirildi.

Mesa ve Nurol’un imzasıyla  Büyükçekmece Karaağaç mevkisinde hayata geçirilen Yeşilyaka Bahçe projesinde İlk etabı Yeşilyaka Koru’da 173, ikinci etabı Yeşilyaka Su’da ise 472 villanın satışa sunuluyor. Yoğun ilgi ile beklenen Yeşilyaka Bahçe etabı, 30 bin metrekare üzerindeki yeşil alanlarıyla 36 adet villadan oluşuyor.

Yatay mimarisi, geniş cam yüzeyleri, daha büyük bahçeleri ve yaşamınızı renklendiren iç bahçeleri ile doğanın tüm ihtişamıyla bütünleşen Yeşilyaka Bahçe’de yer alan 4 farklı villa tipi, tek katlı ve dubleks seçenekleriyle, herkesin ihtiyaçlarına uygun bir ev sunmak için tasarlandı.

Daha özgür, huzurlu ve sürdürülebilir bir yaşamı mümkün kılan Yeşilyaka Bahçe, içerisinde yer alan spor ve spa merkezleri, kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları gibi sosyal alanları ile sakinlerine günlük yaşantılarında
benzersiz bir konfor sunuyor.

4+1 villalar D tipi, 2 katlı olarak yükseliyor ve  343 bürüt alan net kullanım alanı 222 metreakare net metrakare alanına sahip. 5+1 villalar ise  tek katlı, X,Y,Z olmak üzere 3 farklı şekilde bürüt 350 metrekare alana sahip. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

YEŞİLYAKA BAHÇE PROJESİ NEREDE?

Yeşilyaka Bahçe projesi, Bahçeşehir Acıbadem Tıp Merkezi 10 dakika, Bahçeşehir Medikal Park 10 dakika, Medicana International Hospital 15 dakika, Metro Grossmarket 5 Dakika, Akbatı AVM 10 Dakika, Mall of İstanbul 15 dakika, Bahçeşehir 10 Dakika, Büyükçekmece Marina'ya 15 Dakika İstanbul Havalimanı 30 Dakika, West İstanbul Marina 20 Dakika, Güzelce Marina 20 Dakika, Maslak, Levent 45 Dakika, Kültür Koleji 2 Dakika, İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Büyükçekmece Yerleşkesi 2 Dakika, Community School 5 Dakika, Alkev 6 Dakika, Özel Mev Koleji 6 Dakika ve Doğa Koleji Bahçeşehir 8 Dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

YEŞİLYAKA BAHÇE KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Proje şu anda yapım aşamasında olup teslimlerin 30 Haziran 2025 tarihinde yapılması planlanıyor.

Projede villaların fiyatları 56 milyon ile- 66 milyon lira arasında değişkenlik gösteriyor.  Firma bünyesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı ve vadeli ödemelerde ise yüzde 50 peşin 30 ay vade imkanı sunuluyor. 

WEB:https://www.yesilyaka.com

TEL: 444 0 986

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

projeye sor



Geri Dön