01 / 05 / 2024

Büyükyalı İstanbul'a hansgrohe imzası!

Büyükyalı İstanbul'a hansgrohe imzası!

Dünyanın lider armatür firması Hansgrohe SE, 115 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın en seçkin projelerine imza atmaya devam ediyor.



Avrupa iç mimari ödülü sahibi olan Büyükyalı İstanbul projesi, toplam 2.010 banyosunda tercihini hansgrohe markalı ürünler kullandı.  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut güvencesi ile  hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi, farklı konsept ve özgün tasarıma sahip, yeşil ve maviyle iç içe, insana saygılı yepyeni bir yaşamın kapılarını hansgrohe markalı ürünlerle aralıyor. 

Marmara denizi kıyısında, 111 dönümlük arazide inşa edilen, geleneksel mimariyle çağdaş çizgilerin sentezlendiği yenilikçi bir ruha sahip Büyükyalı İstanbul, “insan” ve “ iyi yaşam” kavramlarını benimseyerek sakinlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı amaçlıyor. 

Büyükyalı İstanbul, hansgrohe markalı ürün tercihiyle de dış ve iç mimarideki mükemmellik iddiasını gözler önüne seriyor. Özgün tasarımı ile öne çıkan projenin banyolarında konsepte uygun olarak şık silüeti ile etkileyici bir görünüm oluşturan Metropol Classic ve projeye özel olarak tasarlanmış Metropol Özel Ürünleri tercih edildi. 

Web: http://www.buyukyali.com/tr


Geri Dön