Proje Güncel

Büyükyalı’da yüzde sıfır faiz ile hemen teslim fırsatı!

Özak GYO tarafından inşa edilen Büyükyalı projesinde sıfır faiz hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

İstanbul'un büyüleyici manzarası, sakinlerine sunduğu ayrıcalıklı olanakları, kültür ve sanat merkezi Fişekhane’yle, heyecan dolu bir yaşamın kapılarını aralayan Büyükyalı'da sıfır faiz hemen teslim fırsatı devam ediyor. 

Panoramik deniz manzaralı 2+1’den 4,5+1 penthouse’a uzanan geniş daire seçenekleri ile konut sahiplerine özel ayrıcaklıklar sunuyor. 

Yeşilin binbir tonuyla düzenlenmiş 120.000’i aşkın bitki çeşidiyle dolu geniş peyzaj bahçeleri ve ferah meydanlara sahip olan Büyükyalı projesinde  30 kilometrelik yürüyüş ve bisiklet parkuru, açık/kapalı yüzme havuzu, Büyükyalı Club spor yer alıyor. 

Büyükyalı'da herkese ve her aileye uygun konseptte tasarlanan bir yaşam alanı sunuluyor.  Estetiğin zarafet ve konforla buluştuğu en özel örneklerden Fendi daireleri ve müstakil yaşam deneyimini eşsiz taş duvarlı dokusuyla sunan 6,5 metreye varan yüksek tavanlı Büyükyalı Loft'larının yanı sıra, farklı donatıları, özel lounge ve kış bahçeleriyle, akıllı Büyükyalı daireler yer alıyor. 

BÜYÜKYALI'DA YILIN FIRSATI!

İstanbul’un en kıymetli projelerinden olan ve kara, deniz, raylı sistem gibi tüm ulaşım akslarının merkezinde bulunan Büyükyalı’da; kültür sanattan gastronomiye, alışverişten eğitime kadar her ihtiyacın yürüme mesafesinde olduğu bu projede ev sahibi olmak sınırlı sayıda stok ile yılın fırsatı konut sahiplerini bekliyor.  Projeden konut sahibi olmak isteyenler için yüzde sıfır faiz hemen teslim fırsatı deavm ediyor. 

Büyükyalı İstanbul'un değeri 12 milyar TL'ye dayandı!

Büyükyalı İstanbul'un değeri bu yıl katlandı!

Maltepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!