Beyaz Eşya

Buzdolabı ihtiyacı olanlar Hepsi Burada'ya koşuyor! İşte Regal Buzdolabı 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada, beyaz eşya almak isteyenlerin en sık tercih ettiği e-ticaret sitelerinden biri haline geldi. Buz dolabı ihtiyacı olan vatandaşlar, Hepsi Burada'nın,  Regal Nf 30010 252 Lt No-Frost Buzdolabında uyguladığı fiyat tarifesi araştırılıyor. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi.Geçmişten günümüze süratle gelişen teknoloji ile beraber buzdolabı modelleri de geliştirilerek çok daha işlevsel teknoloji ile donatılır

Buzdolabı, evlerimizin demirbaş ürünlerindendir. Geçmişten günümüze süratle gelişen teknoloji ile beraber buzdolabı modelleri de geliştirilerek çok daha işlevsel teknoloji ile donatılır. Soğutucu kısmının ayarlanabilir cam rafları ile dikkat toplayan Regal NF 30010, az enerji sarfiyatı ile beklentileri karşılayabilir. Buzdolabı modelinin kapak açılış yönü konumuna göre ayarlanabilir. 

 Bu vesile ile  her sahada kullanım olanağı sunar Zarif ve modern dizaynı ile öne çıkan Regal NF 30010 252 Lt No-Frost buzdolabı  fonksiyonları, kullanıcıları mutlu eder. 41 dB ses gücü oranında sahip olan ürün, oldukça sessiz çalışarak rahatsızlık vermez. 

Dondurucu buzluk bölümü olan model, ekstra buzlanma yapmaz. Buzdolabının dondurucu bölmesinin net hacmi 60 litre olarak ölçülür.

Buzdolabı ihtiyacı olanlar Hepsi Burada'ya koşuyor! İşte Regal Buzdolabı 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Dikkat Çeken Tasarımıyla Regal Nf 30010 Buzdolabı

Dondurucu ve soğutucu olmak kaydı ile çift kapılı olarak dizaynedilen Regal NF 30010 buzdolabı, no frost teknolojisine sahiptir. 

Bu teknoloji aracılığı ile besinleri çok daha uzun zaman bozulmadan koruma olanağı sağlar. Ortalama 167 cm boy ve 54 cm eninde olan buzdolabı, ideal ebatta olmasıyla devamlı tercih edilir. Hem dar hem de geniş sahalar basitlikle kullanılabilir. Kırılmaya mukavemetli ve uzun ömürlü olarak imal edilen temperli cam raflar ayarlanabilir fonksiyona sahiptir. Aynı zamanda bu ürün kokuları birbirine karıştırmadan dizayn edilir.

Bu fonksiyon kullanıcılar için büyük olanak oluşturur. Buzdolabı kapısının açılış yönünün değiştirilebilir olması da verimliliğini çoğaltan fonksiyonlardan biridir. İsterseniz Regal NF 30010 252 Lt No-Frost buzdolabı yorumlarını inceleyerek tüm ayrıntılarını öğrenebilirsiniz.

 Kullanıcılar aracılığı ile yapılan paylaşımlar, daha bilinçli bir seçim yapmanıza olanak sunabilir.

Besinleri Uzun Zaman Koruyan Regal No-Frost Buzdolabı

NF 30010 buzdolabı, donanımında va olan nem kontrol düğmesi ile avantaj oluşturur. F sınıfı enerji kategorisinde olan Regal NF 30010 252 Lt No-Frost buzdolabı LED aydınlatma tipine sahiptir. Derinliği 63 cm olan modelin dondurucu bölüm hacmi toplam 60 Lt olmak kadı ile belirlenmiştir. Soğutucu hazneden ayrı dizayn edilen buzluğunda besinleri dondurabilir ve arzu ederseniz zaman harcayabilirsiniz

Besinlerin taze kalmasını sağlama fonksiyonu ile emniyetle kullanabilirsiniz. Beyaz renkte imal edilen buzdolabı, her mutfak dekorasyonuna uyum sağlar.  Modern ve zarif tasarımı ile bulunduğu sahanın tüm havasını değiştirebilir.

BOSCH BUZDOLABI 06 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Regal Buzdolabı satış fiyatı: 11.500,00 TL

Kaynak: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 06 Haziran 2023 tarihinde saat 02:08'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 21.32 Türk Lirası, euro 22.82 Türk Lirası, altının gramı ise 1372 Türk Lirası değerinde.

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Asgari ücretliler, memurlar ve emekliler bu zam haberi sizi daha da heyecanlandıracak!

Sürücüler dikkat! Trafikte bunu yapıyorsanız 1.671 TL ceza ödeyeceksiniz