30 / 04 / 2024

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Peki, Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyatları ne kadar?



İbrahim Demirli İnşaat tarafından hayata geçirilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerin teslimi 2024 Temmuz ayında yapılacak.

İstanbul'da ev almak isteyenler yeni konut projelerini mercek altına aldı. Bu kapsama ev arayışında olanlara sevindirici haber geldi. İbrahim Demirli İnşaat tarafından İstanbul'da inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerin teslimi 2024 Temmuz ayında yapılacak.

İbrahim Demirli İnşaat tarafından inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler satışa çıktı.

Caddebostan Prof. Mustafa Reşit Belgesay Sokakta başlayan Ulaş Apartmanı Projesinde 20 adet konut bulunuyor. Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Peki, Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyatları ne kadar?

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

CADDEBOSTAN ULAŞ APARTMANI SATIŞTA

1 Zemin Kat, 9 Normal Kat, 1 Bodrum ve 20 bağımsız bölümden oluşan ve her katta 2 daire yer alan projedeki konutlar Güney Doğu ve Güney Batı yönüne cepheli yükselecek.

BUDERUS marka Kombi kullanılacak evlerde REHAU marka Yerden Isıtma Sistemi uygulanarak ısınma sağlanacak. 25 araçlık açık ve kapalı otopark alanına sahip projede her bir dairenin 1 araçlık kapalı otopark alanı yer alacak.

Binada 1 adet 8 kişilik OTIS Gen2 serisi şahıs asansörü ve 1 adet 10 kişilik OTIS Gen2 serisi sedye asansörü bulunacak.

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler doğramalarında ses ve ısı yalıtımı sunan konfor cam özelliklerine sahip motorlu panjurlu REHAU marka doğramalar yer alacak.

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerinde elektriği, ısıtmayı, soğutmayı, suyu ve daire güvenliğini uzaktan mobil erişimle rahatlıkla kontrol edebileceğiniz MULTITEK marka akıllı ev ve ınterkom sistemi kullanılacak.

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

ULAŞ APARTMAN EV FİYAT LİSTESİ

İbrahim Demirli İnşaat tarafından hayata geçirilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Konut projesinde teslimler 2024 Temmuz ayında yapılacak. 

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde bulunan 2+1 konutların başlangıç fiyatı 450 bin dolardan başlıyor. 

Ulaş Apartmanı'ndaki 3+1 konutların başlangıç fiyatı ise 680 bin dolar. 

AYRINTILAR İÇİN: https://idemirliinsaat.com/devam-eden-projeler/

TEL: +90 216 386 16 50
MAİL: http://[email protected]

Trabzon Ortahisar'da satılık arsa!

2023 yılı miras avukatı ücreti ne kadar?

Konut enflasyonunda yaşanan düşüş Fed'i yüzde 2 hedefine yönlendirebilir!


Geri Dön