Yeni Projeler

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar... Toplam 8 bin 700 konuttan oluşan proje 9 etaptan oluşuyor

Bölgenin en geniş yerleşim alanına sahip projesi Caesar Resort,  Afik Group imzasıyla Kıbrıs İskele'de hayata geçiliyor. Toplam 8 bin 700 konuttan oluşan proje 9 etaptan oluşuyor. 

Kuzey Kıbrıs'ta huızla büyüyen projelerden biri olan ve kıymetli bir yatırım imkanı sunan proje 80 ay vade fırsatıyla satışta.

Peki Caesar Resort projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Caesar Resort projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar Resort projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

CAESAR RESORT KONUT FİYATLARI NE KADAR? CAESAR RESORT 29 HAZİRAN 2023 KONUT FİYAT LİSTESİ

Caesar Resort projesinde stüdyo, 1+1, 2+1,4+1 ve 5+1 konut tiplerinden oluşuyor.

 

Tüm konutlar için vade farksız yüzde 30 ve yüzde 50 peşin ödemelerde 24 aydan 80 aya kadar vade farksız ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Ev konforundaki daireleri panoramik Akdeniz manzarasıyla birleştiren Caesar Resort projesinde 9 etaptan 6 etabı hazır olup, 7. 8 ve 9. etapın yapım aşaması devam etnektedir.  7. etap 12 ay sonra, 8. etap 24 ay, 9. etap ise 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

 

CAESAR RESORT SOSYAL DONATILARI NELER?

Ceasar Resort projesi; Açık ve kapalı havuz, çocuk Havuzu, otopark, modern mimari, modern mutfak,
aqua park, bahçede barbekü ala, spor salonu ve  tüm dairelerde klima, süpermarket, çocuk eğitim merkezi, Akdeniz mutfakları restourant, SPA ve güzellik merkezi,  seyahat acentes,  araba kiralama, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatılara sahip. 

 

WEB: https://www.afikgroup.com/

TELEFON: 0850 850 03 92